maandag 27 juni 2016

EuroLeague Women


Afbeeldingsresultaat voor logo eurocup women
Als we de info van hier onder tot ons hebben genomen ....hoe is dan de loting voor de ultieme platform voor het hoogste competitie van dames basketball hier in  Europa.

Dat is dan EuroLeague Women waar deze League in 2 Groepen van 8 team`s het reguliere seizoen in gaan. Daar van gaan de eerste 4 van elke Groep naar de Play Off`s in en nummer 5 en 6 van Groep A en B die gaan door naar de tussen ronde van EuroCup Women.

Wat van te voren werd gezegd is op het laatst omgedraaid.

Was er sprake van dat er 1voorronde wedstrijd zou  komen tussen CB Conquero- SPA tegen CCC Palkowice - POL. Maar beide team`s zijn toe gelaten tot de reguliere groeps wedstrijden van EuroLeague Women en zijn beide team`s ingedeeld in Groep B. Dat is gedaan omdat de Franse team Basket Landes zich teruggetrokken heeft van EuroLeague Women en een trede lager gaat spelen.

Het zij zo en de 16 team`s zijn als volgt ingedeeld.




Info is van de web site van fiba.
www.fiba.com

http://www.fiba.com/en/Page/31d07adc-1cc1-4626-b023-2bc99595c4e8



Wat we zien is dat The Champszzzz ... UMMC Ekaterinburg en de verliezend finalist Nadezhda Orenburg in Groep B zijn in gedeeld en Russia er met 3 team`s vertegenwoordigd worden.

The Chmapszzz van EuroCup Women van afgelopen seizoen en dat is Tango Bourges zit ook in Groep B en de verliezend finalist BLMA ook Franse team en die zitten dan in Groep A waar Frankrijk ook met 3 team`s zijn vertegenwoordigd zijn.

Daar in treffen zij zekers de powerrrrrrrrrrr house van Fenerbahce Istanbul waar Turkije door 3 team`s  vertegenwoordigd zijn en zien wij niet de naam van Galatasaray Odebank Istanbul en Abdullah Gul Universitesi .. AGU Spor - Kayseri. De nieuwe komers uit Turkse dames TKBL- League en dat zijn Hatay Buyuksehir Belediyesi dat is nummer 2 van de Turkse dames League en zekers Mersin Buyuksehir Belediyesi en zij zijn de nummer 3 van de Turkse dames League.


Maar zeker zijn daar de sterke outsiders als former The Champszzzz ZVVZ USK Praha ... Famila Schio en zekers ook former The Champszzz CB Avenida ...  die strijd aan gaan met deze 3 team`s uit de landen Russia ... Turkey en France.

Bijzonder is wel de terugkeer van CMB CARGO Uni Gyor uit Hungaria. Waar deze club klein jaartjes terug een bus ongeluk had en veel verloor toen. Dat zij blik weer naar voren hebben en dan zo terug komen en LuluHoops zegt ... Welcomeeeee ... Back CMB CARGO Uni Gyor from Hungaria.

Groot aantal jaren lang was Wisla Can - Pack uit Poland enige team die de kleuren van Polska hoog hielden en met deze ingreep is dus CCC Plakowice er bij gekomen is dus Polskaaaa nu met 2 team`s vertegenwoordigd in de vitrine van dames  top basketball van Europa.





Door        LuluHoops




Geen opmerkingen:

Een reactie posten