vrijdag 9 december 2016

Is This A Draw ... '' Time To Shine ''


Afbeeldingsresultaat voor logo eurobasket womens 2017


Het heet loting.
Waar zijn we als we maar iets doen en iets  uit een koker trekken. Van te voren is al bekend wie waar gaat komen en word alleen maar de nummers in desbetreffende Poules getrokken.
Dat  noemt men and women een Loting.

Heden dag was in Praha de Loting voor EK  Dames 2017 te CZE REP.
Hier onder alle info.

Wat we zien is dat al gelijk door LuluHoops uitgeroepen dat Poules B waar
TUR -- ITA -- SLO. REP. -- BLR.
The Group Off Death  is.

Ga eindje fietsen aub. Het enige wat je trekt op welke plaats in die poules desbetreffende landen komen en dat noemen we een loting.

Het makkelijkste poules is de poules van onze Zuider buren ..Belgian Cats. Zij kwamen in Poules D trecht. Wens Belgian Cats veeeeeeeel plezier al vast.

Regerende Europesche Kampioen .. Srbija ... die zit in Poules C waar zij powerhouse France tegen komen maar ook de buren ruzie om de hoek komt kijken tegen Slovenia waar ook de sterke outsider Greece van coach George Dikeaulakos aan het roer is.

Ik kan me iets van herinneren waar wij in Groot Hertogdom tegen Greece speelden en ook tegen coach Dikeaulakos waar ik geweldige intermezzzooo had met deze coach en die nare smaak nog steeds niet smaakt na zo veeeeeeel jaren, waar wij de verkeerde keuzes hadden gemaakt toen.

Ach tjaaaaaaa ....  zo als gewoonlijk dwaal ik af.

Wat zien wij dan in Poules A ....  dat is Spain op gaat neme tegen de organiserende land CZE REP. en waar de thuis land dan ook tegen hun buren Hungary op gaan nemen en dat is weer een buren ruize van andere aard.

Zo als het info hier onder helder is gaan de groeps winnaars naar de Quarter Finals en de groeps laatsten naar huis. Dan gaan de nummers 2 en 3 van elke poules een kruis wedstrijd spelen tegen elkaar ook voor een plek in die Quarter Finals. Dat is dan nummers 2 van poules A speelt tegen nummer 3 van poules B etc. etc.

Dan hoort onder getekende nu al de botten kraken in Poules B in Group Off Death waar die ultieme plek nummer 1 in deze poules kei harde wedstrijden op gaan leveren. Waar die plek dan Spain van Poules A gaat ontlopen. Dat  is nu al een vooruit blik. Maar dan zit daar ook de Hooommee Team
het thuis land waar dus de basketball walhalla hutje mutje vol zal zijn.

Dan is de vraag waar CZE REP. de plek nummer 2 gaat bemachtigen is de vooruit blik van ondergetekende. Zou je dan tegen homme team willen spelen in die tussen ronde en de grote kans hebt  om naar huis te gaan.

Ach .... wie is ondergetekende en dat noemen we een LOTING.



The rules of the Women's European Championship to be held in Czech Rep. 

According to the status, each group will be composed of 4 teams, the group end will be won at the end of the single-league league-style matches, the group will be promoted directly to the quarter-finals, the groups will have the match between the second and third finishers (A2-B3, B2-A3, C2-D3, D2-C3) Will also be in the quarter finals.



FIBA EuroBasket Women 2017 groups






http://www.basketfaul.com/makale/58855/kadinlarimizin-grubu-beyaz-rusya-slovak-cumhuriyeti-italya.htm

http://www.fiba.com/eurobasketwomen/2017/news/fiba-eurobasket-women-2017-groups-confirmed

Bron -- www.basketfaul.com
Bron -- www.fiba.com


Door     LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten