zondag 3 oktober 2021

Dunn ..Europeess Avontuur

 



De nieuwe Europesche avontuur van onze mannen basketball team`s van den landeee begint en de groepen zijn bekend bij FIBA Europe Cup.

Let wel dunnn 2è Cup van FIBA.

Dunn Europeeeees Avontuur is nieuw elan en gaan met die banaan waar Beee Nextt Ligaaaa al van start is en daszz een andere Europeees Lage Landen Liga nie waar. 

Eeeehh ... Bob ... ik mag Bob zeggen ... Bob van Oosterhout .. waar haal je deze chatchtjeeeee naam vandaan en hooouueee verzin je het. Dat kan ook maar jij alleen maar.

De Lucky Looser ticket ..een daar van is gevallen op Donar Groningen en daar voor zijn we erg blij mee en daar door zijn er 3 teams die mee doen van uit onze kikkerlandje. Donar is dan ingedeeld in Group A en moeten flink buffellen tegen Oostenrijkse team en moeten het kanaal over naar London en stukje rijden naar Duitsland.

Onze Lands Kampioen en dat is ZZ Leiden en daar is dunn colomunist Joris van Zandbergen van onze vrienden van dunn web site daar erg blij mee zijn en moeten tegen Bahcesehir Kolleji Istanbul- Turkije in Group E. Waar bij ze aan de andere kant van die plas tegen Griekse team moeten en als ze daar zijn effe fietsen naar Montenegro.

Dan de team van ondergetekende jeugd idool team van wel eer en met chaaaatchjeee naam die ook verzonnen is door Boooob .... en ze heten Heroes Den Bosch die zitten in Group C. Helaaaszz is ze nie gegund om dicht bij huis te basketballen want ze moeten naar diep in moedertje Rusland toe en op dunn terug weg een pit stop maken in Chezzzkooo en effe thuis puffen en den was doen en nieuwe tas pakken en door naar Portugal.

Het zij zoo en wie is ondergetekende en wens iedereen veeeeeeeeeeel plezier toe.



Bron -- fiba.basketball

http://www.fiba.basketball/europecup/21-22/news/fiba-europe-cup-regular-season-lineup-confirmed



Door                                   LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten