maandag 13 december 2021

Doubbleeee ... Doubbleeee ...




Jeeeeeeeeeeeeeeeeeep babyyyyyyyyy ..

Het is een heuszzeeee Doubble -- Doubble en ondergetekende is erg op zijn nopjes om dit ook nog mee te maken. Waar ondergetekende vecht voor zijn gezondheid.

Onze Vrouwen Rollo Oranje Team en ook onze Mannen Rollo Oranje Team zijn Europesche Kampioen geworden in Madrid te Spain.

Waaaaaaaaaat en geweldige prestatie.

Wij van LuluHoops basketball feliciteren de Staff van Rollo Dames Oranje Team en dat is coach Gert- Jan van der Linden en Irene Sloof en zekers Bo Kramer voor op en zekers haar alle ploeg genoten met behalen van deze Europesche titel.

Ga maar na .... Rollo Dames Team prolongeren hun Europesche titel maar vergeet niet dat zij de Wereld Kampioen zijn en boven al de Olympische Kampioen zijn.

Photo -- twitter.com/IWBFE

Wat onze mannen Rollo Team betreft waren zij afgelopen jaren heel erg dicht bij maar felicitaties gaan naar de bonds coach Cees van Rootselaar en Anton De Rooij.

Mustafa Korkmaz en zijn team maten van harte gefeliciteerd met deze mooie kampioenschap.

Photo -- iwbf.org

Het komt jullie toe en zekers coach van Rootselaar die veel geduld had om dit te bereiken. Hij is een idool van mijn jeugd van waar bij ondergetekende in Maaspoort te Den Bosch veeeeeeeeeeeeeel wedstrijden en strijd zag tussen Nasshua Den Bosch  tegen Mustang Jeans Den helder.


Photo -- twitter.com/IWBFE

Cees .....eeehhh ... ondergetekende mag Cees zeggen hoopt ondergetekende ..Van Harte Gefeliciteerd met deze Kampioenschap.

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... onze Rollo Dames en Heren Oranje Team heeft de Final niet gespeeld en toch Kampioen geworden.

Omdat Great - Britain bij Dames en Heren niet kwam opdagen op het parket bij die Final van wege dat er veel Corona besmettingen waren in de selectie.

Doet niks af aan de prestatie van een week basketballen in Madrid te Spain en zo plukje de vruchten af van veeeeeeel investeren.


Quot`s

Gertjan van der Linden, bondscoach van Nederland, zegt het jammer te vinden dat de finale geen doorgang zal vinden, maar respecteert het besluit van Groot-BrittanniĆ«. 

"Dit is nog steeds een bijzondere tijd en de gezondheid van de mens moet altijd voorop staan. Dat we op deze manier Europees kampioen worden is jammer, maar in de wedstrijden die we tegen alle teams hebben gespeeld was er een duidelijk verschil. We zijn nog steeds groeiende en worden steeds breder. Mooi om te zien hoe iedereen beter wordt."


Bondscoach Cees van Rootselaar vindt het jammer dat de finale geen doorgang kon vinden, maar roemt zijn ploeg.

 "We hadden liever gespeeld en op het veld goud gewonnen, maar ik ben trots op het team en zeker op de manier hoe we dit toernooi hebben gespeeld. 

Alle spelers zijn echt gegroeid in hun spel en het team was echt een team. Ik ben ook heel trots op mijn staf. Die heeft er alles aan gedaan om de spelers fit en gezond te houden. Ik hoop dat alle spelers van alle teams gezond blijven en weer snel te herstellen. We zijn nu wel Europees kampioen."


Naast onze Oranje Rollo Team`s waren ook onze officials aanwezig in Madrid en waarbij er 2 x op het veld wedstrijd flooten deden de andere 3 x als Table Official hun taken.


 Nederland was niet alleen met twee teams vertegenwoordigd bij het EK in Madrid. Paul Bokern, Edwin Wallaart, Richard Walst, Nathalie van Meurs en Doris Korsman-Kaschmieder (vlnr op de foto hieronder) vormde het Nederlandse vijftal officials dat z'n steentje bijdroeg aan de Europese titelstrijd




Toppp gedaan medelszzz en mannen. Ondergetekende is trots op jullie.



Bron -- basketball.nl

            Ronald Van Dam

Door                                     LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten