donderdag 14 maart 2024

Cukurova Basketbol - Mersin Host ... Final Four 2024

 


Photo -- X- com // twitter.com


Het is dan ook zo ver.

FIBA Europe heeft ook de plaats bekend gemaakt van EuroLeague Women Final Four.

Dat word nu de thuis haven van Cukurova Basketbol Kulubu te Mersin ... geweldige mooie plaatsje aan de Zuid Riviera van Turkiye.

De Final Four word gehouden in de Servet Tazegul Sports Hall te Mersin dus de thuis haven van Cukurova Basketbol waar als hutje mutje vol is er iets van 10.000 uitzinnige fanszzzzzzzz kan thuis brengen waar ook deze aantal vergroot kan worden naar 14.000 fanszzz.


Photo -- fiba.basketball / euroleaguewomen


Reken maar dat in de Halve Finale tegen toren hoge favosz FenerBahce Alagoz Holding dat het vol gaat lopen daar. Dat is dan wel twee ledig. Ene kant kan weer de toeschouwers rekkoord gebroken worden en twee Turkiye team`s elkaar uitmoorden in die Halve Finale.

Andere kant is dat er dus zo veel energie en kracht verspild word en niks meer over blijft dan voor De Finale 1 x dag er op. Het zij zo en wie is ondergetekende nie waar.

The Final Four paringen zijn bekend zie onder aan en kijken of in de ene kant FenerBahce Alagoz Holding hun favorieten status en no steeds de huidige regerende The Champszzz zijn in en tegen Cukurova Basketbol klaar kunnen spelen dar in de hol van de leeuw. Waar Cukurova Basketbol sterker is geworden na de extra ingekochte speelsters. Zeg ondergetekende tegen Laura Cornelius klaar staan wanneer coach Ceyhun Yildizoglu jou nodig heeft met je schot en inzet en strijd.

Andere kant van van de paringen is de ondergetekende favo coach Hejkova`s team ZVVZ USK Praha die dan tegen Villeneuve D `DASCQ Lille Metrepole gaat spelen en kijken wie daar er uit knokt en in De Finale  gaat spelen.

Zo als vermeld ook is The Final Four weekend gepland van 12- 14 April 2024 nu dus te Mersin - Turkiye.

Meer info ook in de link.



    Photo -- fiba.basketbal/euroleaguewomen


Bron -- fiba.baskekball/euroleaguewomen.

https://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/23-24/news/mersin-to-host-euroleague-women-final-four


Door                                      LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten