maandag 11 april 2011

Nationale Rolstoelbasketball Dag

Met trots nodig ik u uit voor de allereerste Nationale Rolstoelbasketbaldag. Deze wordt op zaterdag 16 april a.s. gehouden in het Topsportcentrum Almere. Op deze dag worden de finales gespeeld om het kampioenschap van de landelijke Eredivisie rolstoelbasketbal. Voorafgaand aan deze spannende wedstrijden gaat de film ‘Doorgaan’ in première, een documentaire over het Nederlands rolstoelbasketbalteam op weg naar de Paralympics 2012.

Ook zal rolstoelbasketbal.nl - de nieuwe website van de nationale rolstoelbasketbalteams (mannen en vrouwen) worden gelanceerd. We hopen hiermee het rolstoelbasketbal in Nederland en de prachtige prestaties van het Nederlands Heren en Dames rolstoelbasketbalteam meer onder de aandacht te krijgen.
Maar er is meer! Om 10.00 uur is er de clinic ‘Rolstoelbasketbal voor beginners’, die wordt gegeven door Luc Vergoossen en spelers van de Nederlandse Dames en Heren selectie, waarin alle in- en outs over rolstoelbasketbal in korte tijd de revue passeren.

Aansluitend vindt om 11.00 uur de première plaats van de documentaire ‘Doorgaan’. Daarin wordt het Nederlands Rolstoelbasketbalteam gevolgd in de voorbereidingen op het Europees Kampioenschap in september 2011 (in Israël).
Om 12.30 uur en 15.00 uur zijn er twee prachtige rolstoelbasketbalwedstrijden, waarin gestreden wordt om het landskampioenschap in de Eredivisie Rolstoelbasketbal.


De toegang tot dit evenement is gratis. U kunt zich aanmelden via marleen@rolstoelbasketbal.nl. U kunt hier ook terecht voor al uw vragen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging met toegangskaarten, routebeschrijving en andere praktische details. Meldt u snel aan, vol is vol
Ik hoop u op zaterdag 16 april te mogen ontvangen!

Wim Steen

Performance Director

Rolstoelbasketbal Nederland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten