maandag 21 maart 2016

Wel ... Of Geen Fiba














Waar gaat dit heen ... vraag ik mij af en als jullie mijn intermezzoo ook volgen weten jullie ook waar het over gaat. Nou het gaat over wie top basketball in Europa gaat form geven.
Het is het gevecht om knikkerszzz .... waar anders zou over gaan.

Fiba Europe heeft de box handschoen al lang opgepakt en heeft ULEB al in de touwen. Maar daar tegen over heeft ULEB de Top Teams van Europa in pocket.  Dat zijn 11 Top clubs waar de Spaanse  en Griekse clubs boven aan staan. Kan ook niet anders ULEB is een Spaanse en Griekse aangelegenheid en we zien dan ook veel Spaanse clubs elke jaar Final Four spelen samen en tegen de Griekse. Dara komt ook geen verandering in als die voor getrokken worden door ULEB.

Maar ULEB heeft het erg moeilijk met de financien en laat de clubs iets van 34 wedstrijden spelen op EuroLeague niveau om Kampioen te worden en vergeet niet dat deze clubs ook een eigen land competitie spelen. Van  daar ook dat laatste 4 a 5 jaar de Turkse injectie is van sponsors die veeeeeeeeeel geld neer tellen waar onder de naam ... Turkish Airlines EuroLeague.

Daar zit het venijn in en ULEB moet rechten betalen aan Fiba Europe voor de naams gebruik en gebruik van de scheidsrechters.
Wij weten dat sinds kort een Turk aan het roer staat van Fiba Europe en die heeft in 23 jaar heel veel bereikt met Turkije en van dat land een top land gemaakt en niet alleen maar in Europa maar ook in de Wereld. Dat is Mr. Turgay Demirel en die is niet bang om die handschoentjeszzzz op te pakken en de Basketball Champions League te lanceren.

Fiba Europe heeft alle lands bonden achter zich aan en de toon aan gevende landen in Europa erkennen dan ook Fiba Europe waar zij aangesloten zijn. Het zal voor Mr. Turgay Demirel niet te veel moeite zijn als de geld schieters van ULEB ..... Turkish Airlines ... Dogus Group ... Efes Pilsen eeehhh Ulker ... de koeksjes gigant van Turkije ... dat zij achter Mr. Turgay Demirel aan sluiten en dan heeft ULEB lastig. Van daar ook dat zij hun laatste troef hebben uitgespeeld en in zee zijn gegaan met IMG. De werelds grootste firma in organiseren en verzekeren.

Ik ga niet over ULEB schrijven ... ga naar de web site van hun ... uleb.com .... dan kunnen jullie daar veel over vinden. Heden dag was de lancering van Fiba`s Basketball Champions League in Les Paris.
Daar werd heden dag bekend gemaakt dat de landen die veel support geven aan Fiba Europe en dat zijn Turkije .... Frankrijk ... Duitsland ... Griekenland .... Israel  en Italie van die landen gaan 2 team`s
rechtstreeks  naar de hoofd toernooi van Basketball Champions League. Dat zijn dus Nr`s 1 en 2 van hun competitie. Dan word het systeem van voetbal in acht genomen .... en komen 2 voorronde wedstrijden begin September. Na die voorronde gaan 32 team`s beginnen aan de Basketball Champions League. Er word mini maal 100.000 ,- euro`s gegeven aan de deel nemende team om te beginnen en de team die Kampioen word  krijgt ... 500.000 ,- euro`s.

Hmmmmmmmmmmmmmmm ..... tot zo ver heel veel info en gezaaaapig .... toch. Wat gaat mij dat nou aan gehalte veel meer en ver van mijn bedschhh showwww ... toch.

Ach tjaaaaaaaaaaa .... arme Ghooooooland.
Volgens mij is FEB. wel erkend door ULEB. en in Nederland is FEB. die de heren comp. vorm geeft. Maar Fiba Europe erkent FEB. niet.

FEB. is geen bond en onze geliefde bond die word wel erkend door Fiba Europe.

Nou iszzzz de onder getekende wel benieuwd wat FEB. gaat doen.
Aan Turkish Airlines EuroLeague kunnen hun team`s geen deelname trecht stellen. Tochhhhh ...... of heb ik het mis en aan Uleb Cup ook niet. Wat blijft dan nog over vraagt de onder getekende zich af en 2 bonden in een land .... dat gaat Fiba Europe te ver of heeft onder getekend mis en klets maar weer raak nie waar.

Was al niet meer welcomeeee .... word de ondergetekende nou helemaal verbannen  .......

Het zij zo en Basketball Champions League is een feit en Fiba heeft voetbal Champions League achter hun aan en hebben ULEB niet alleen maar in de touwen , maar nu ook in de hoek waar de uppperrr cut`sszzzz .... erg raak gaan vallen nu.

Of onder getekende nu al weer maar kletst .... ach ... het onderstaand stukje geeft meer info dan ik jullie heb gegeven en die is van grootste basketball portals van Turkije.

Zo als eerder ook vermeld ... het gooooooooogle vertalen is niet je van het , maar komt wel over.


Maar ook op de eigen web site van Fiba World staat ook een mooie stukje waar alle info te vinden is
ga gerust op onderzoek uit.
www.fiba.com



The info below is from the web site off
www.basketdergisi.com




Basket Dergisi









Organized by FIBA ​​introduction of the Champions League, the capital of France in Paris.
French Olympic Committee found that the ceremony held at the Maison du Sport' FIBA ​​Europe President Turgay Demirel, Turkey Basketball Federation President Aaron Erdenay FIBA ​​Board members and presidents of the countries joined the federation. Demirel and Erdenay joined the family photo shoot held at the end of the ceremony.
Erdenay, after the ceremony "is dealt models in football. League finish in the top 2 teams will be taken directly. 2 qualifier will be held. Will be a FIBA ​​Cup as it was in the same UEFA. This system will continue to do so. Will be played with 32 teams and each hut income distribution to do. even participating teams will have at least 100 thousand euros, "he said.
Total tournament 56 teams will struggle to participate from 30 countries, will be held September 27 Qualifiers. 32 The Final 4  for the Champions League final teams will compete to be held on 28-30 April 2017.
Turkey provides support to the Champions League, France, Germany, Greece, Israel and Italy will join two teams from the league tournament. The other countries will be selected for a team tournament.
the teams participating in the tournament will be given a total of 4.42 million euros. Each team participating in the tournament at least 100 thousand euros, the club champion will earn 500 thousand euros.








Door       LuluHoops


Geen opmerkingen:

Een reactie posten