woensdag 24 mei 2017

Bertomeu ... Boooombsss ... FIBA







Inderdaad .... de Chairman off ULEB .. Jordi Bertomeu ... gooit een nuklear boooombb op de fragiele gesprekken tussen ULEB en FIBA.

We weten dat er gesprekken gaande is tussen de beide partijen voor de beste basketball hier in Europa en de stand was 1 - 1 tussen de beide kemphanen.

Voor de oplettende lezers en volgers van onze site ...weten wij ook dat het gaat om de 2è Cup van ULEB en dat Bertomeu en zijn aanhangers niet van die 2è Cup niet af wilden stappen.

Tijdens de Final Four weekend van jongsleden in Istanbul deed Bertomeu deze uitspraken en deze slaat in als nuklear boooooooooomb in.

De stand is nu 2- 1 voor ULEB.


In vrije vertaling van ondergetekende zegt Bertomeu .... dat EuroLeague ..dus ULEB geen toestemming geeft aan de spelers die mee doen met de Turkish AirLines EuroLeague team`s aan deze competitie ...dat zij NIET mee mogen doen met de Kwalificitaie wedstrijden van de Nationale team`s voor de EK`s en zeker de WK`s.

Zo als we weten heeft FIBA een nieuwe weg ingeslagen en de kwalificaties worden nu gedaan door het lopende basketball seizoen en heeft dus de Open Windows genoemd.
Dus het 3 tal Raam Werk waar die kwalificatie wedstrijden gespeeld gaan worden. Bij de dames is dit al ingevoerd en hebben daar met onze Orange Angels mee vertrouwd geworden en dus is de tijd daar voor de mannen nationale team`s.

Duszzzz .... stel dat onze Orange Liooooooons ... eehh stel zeg ik ... die worden geloot tegen Srbija of Greece in zo een EK. kwalificatie wedstrijden en thuis gaan we tegen Srbija spelen en dan komen de Serven naar Den Bosch ... de walhalla der Nederlandse basketball hallen ... dan zien wij Srbija zonder
Milos Teodosic ... Bogdan Bodanovic .... Nikola Kalinic.

Of

Komen de Greece basketball goden ook weer naar Den Bosch om voor die kwalificatie wedstrijden
wij blij en kopen masssaaaaaaaaaaaaaal ... de tickets en de Maassports Hall is uitverkocht en dan zien wij Greece Godszzz zonder .... Vasilis Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapnoulis .... Printesis ... Nick Clathes
Kostas Sloukas en zeker de Greeeek Freeeak ..... Antetokoumpo.

Moet de onder getekende nog meer voorbeelden geven ...eehhhhhh stel voor dat onze Orange Lions speelt tegen Spain en dan mogen de spelers als ... Sergio Lull .... broers Gasol .... Rudy Fernandez ... Felipe Reyes ... Victor Claver .... Juan Carlos Navarro .... niet mee doen van Jordi en dus van ULEB.

Ga effe eindje fietsen alstublieft en ga een ballen bak zoeken en ga met de Horacio Muratore maar daar in de ballen bak van Oome ...Mac maar vechten en ons de basketball liefhebbers niet weerhouden van deze klasse sterren van de Europesche top basketball.

Ach .... ondergetekende was ..Sabaaaaaaaatical ...duszzzz ... Ooooobeeerrr ... een Isla Les Margaritaa On The Rocksszzz ... Por Favor.

Bertomeu: “As FIBA respects NBA’s decision, they must also respect the EuroLeague clubs”


Bron -- www.eurohoops.net
Report -- Nikos Varlas




Door       LuluHoops


Geen opmerkingen:

Een reactie posten