maandag 22 mei 2017

Turkish AirLines EuroLeague ...Final Four 2017






Final Four ...Istanbul 2017.


Het zal u niet ontgaan zijn.

Eeeeeeeeeeeeeeeeehhhh ....toch wel , want ondergetekende zag er geeeeeeeeeen enkel berichtje
waar dan ook ergens in een wat dan ook iets lees baars en hoor baars.

Hert zij zo en de onder getekende was sabbatical en die verbrak de onder getekende voor deze historische kampioenschap.

De Turkish AirLines EuroLeague .. van ULEB was toe aan de climaxx en dat was dus de Final Four en dat werd afgelopen week einde gehouden in Istanbul.

Dara deden mee Fenerbahce Istanbul en die nam op in de Halve Finale tegen Real Madrid en in de andere Halve Finale speelden de Russian Beeeeeeeer ... van CSKA Moscow tegen  Olympiacos Pireus. Fenerbahce deed Real Madrid een kopje kleiner op Vrijdag avond laat en zo haalden ze de Finale in hun eigen hal te Istanbul en eerder op den avond was Olympiacos zeer sluw en CSKA Moscow te slim af en kwamen van 16 punten terug en lieten de Russian Beeeeeeeeeeeeearrr
maar brullen en zo ging Olympiacos ook naar de Finale op Zondag avond.

Het is dan echte Turken tegen de Grieken maar dan in Istanbul. Maar een maaaaaartje er bij en dat was dat bij Fenerbahce The Great Obi Wan Kenobi ... op de bank zit en dat is coach Zjelko Obradovic.






Om lang verhaal kort te houden ...... en om snel weer terug te gaan naar onder getekendeszzzz Saaaaaaaaaabaaaticaaaal .... Printezisss kon niet meer raak schieten ... en Spaaaaanoulisss was oud en kreupel geworden en alles onder de toeziende oog van Great Obi Wan Kenobi werd Fenerbahce Istanbul Europesche Kampioen.

Dus wonnen zij de ULEB `s parade paardje. Waar Fenerbahce 3 è keer op rij was dat zij Final Four speelden en 2è keer was dat zij de Finale speelden.
Weten wij het nog ... vorige jaar de Fianl Four te Berlin .....waar ondergetekende ook er was daar om het atmosfeer op te snuiven daar en verloor Fenerbahce van CSKA in de laatste seconde van de wed. waar zi 1 punt voor stonden en vergaten de afketsende rebound te pakken en waar Khryappa van CSKA die pakte en at tje buzzzzzzerrrrrrrr ... er in flikkerde en dus CSKA The Champ werd.

Helaas voor CSKA ...deze keer is Fenerbahce The Chaaaaaaaaaaaaamp.










Bron -- www.basketfaul.com

http://www.basketfaul.com/haber?haber=63476




Door        LuluHoops


Geen opmerkingen:

Een reactie posten