dinsdag 31 oktober 2017

Ukraine ... Blue-Yellow Girls

Жіноча збірна України: вибір Бошковича

Women's team of Ukraine: Boshkovich's choice

   
Women's team of Ukraine: Boshkovich's choice



Als we dan op El Torro ... El Champs opwachten op het parket in Sporthallen Zuid te Amsterdam te betreden is wel de eerste horde die wel genomen moet worden.
Dat is dan de nationale dames team van Ukraine. Zij zijn de eerste tegenstanders van onze Orange Angels in de kwalifi windowszzzz ... mooi naam nie waar. Wie dit verzonnen heeft bij Fiba Europe verdient een ere titel.

Bonds coach Salem en de Angels zijn dan gewaarschuwd want Ukraine`s team rooster is ook al bekend gemaakt door hun bonds coach Goran Boshkovich.
Wat op valt is de paspoort Ukrainian ... D`Andrea  Moss  ... power house onder de borden waar zij het parket onveilig maakt  in Spain bij niets minder dan  Perfumerias Avenida.

Meer dan de helft speelt in bij de belangrijke basketball landen der Europa. Er zijn 2 x speelsters die in Turkey in de 2è Div. bij Cukurova basketballen en zeker 1 x bij onze zuider buren bij Castors.

Het word wel menens voor onze bonds coach Salem en de Angels waar de eerste wedstrijd thuis gespeeld word en Ukraine op bezoek komt op Zaterdag avond 11 November  om 20.00h in Sporthallen Zuid te Amsterdam.

Geen gezeik meer en smoesjes meer waar later in de windowszzzz ... El Torro ... El Champszzz ook daar op het parket verschijnen. Dit zijn de wedstrijden waar het om gaat en de eerste dreun is daaaaalder waard en er moet gewonnen worden. Koste wat het kost. Nikszzz meer ja maar dit .. ja maar geen ervaring .... hoop bla blaaaa. Er word al van af de prille leeftijd in geinvesteerd en laat maar zien.

Toch ......


De rooster van de bonds coach Ukraina .... Goran Boshkovich

The head coach of the National Women's Team of Ukraine Goran Boshkovich unveiled an expanded list of candidates for the main team, which will start qualifying tournament in the European Championship 2019 in November. On November 11, "blue-yellow" girls will play in Amsterdam against the Netherlands, and on November 15, they will host the national team of Bulgaria.



1.  Alina Yagupova - Chukurova, Turkey 
2.  Arina Belotserkovskaya - Syrenos, Lithuania
3.  Olena Samburskaya - PINKC Pech, Hungary
4.  D'Andrea Moss - Avenida, Spain
5.  Hanna Olhovik - Kyiv-Basket, Ukraine
6.  Daria Zavadna - Vidzev, Poland
7.  Olga Maznichenko - Mont-Brison, France
8.  Taisia ​​Udodenko - Lucca, Italy
9.  Olga Yatskovets - Ružomberok, Slovakia
10.  Lyudmila Naumenko - Chukurova, Turkey
11.  Olesya Malashenko - Custors Brein, Belgium
12.  Olga Kraevskaya - Kyiv-Basket, Ukraine 
13.  Kristina Carp - InterHim-SDYUSSHOR, Ukraine
14.  Vita Gorobets - Kyiv-Basket, Ukraine



Bron -- www.fbu.ua
http://fbu.ua/news/zhinocha-zbirna-ukrani-vibir-boshkovicha



Door       LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten