zondag 14 januari 2018

EuroCup Women


Afbeeldingsresultaat voor logo eurocup women
Het is zo ver waar de Round van 8 is daar waar dus de 2 è Cup voor vrouwen hier in Europa deze ronde heeft bereikt.

Voor onder getekende is het wachten tot dat er een team uit Holland ook hier aan mee doet. De deel name aan een echte Europesche cup en niet iets  van een cup war je in toernooi vorm ergens zo veel wedstrijden gaat spelen en weer terug komt.

Het zij zo en wie is ondergetekende en natuurlijk zijn wij trots op  Donar ut Gruningen waar zij wel geweldig dingen doen in de Fiba Europe Cup en zo hoort het en wie volgt.

Vorige week was de Round of 16 klaar bij EuroCup Women en er zijn 8 team`s over en gaan in de ranking waar zij hun ranking mee nemen voor deze Ronde uit de vorige ronde dat was Round of 16.
Daar in speelden de team`s een uit en thuis wedstrijd en uiteindelijke resultaat van beide partijen was de doorslaggevend voor deze ronde.

Hier onder de paringen en de tweede genoemde club speelt de return thuis en de winnaar`s van beide wedstrijden gaan daarna de Play Off ronde in waar er 4 team`s van EuroLeague Women de Final 4 daar niet halen hier aan sluiten.



EuroCup Women Round of 8 field set



The pairings are as follows:
Good Angels Kosice (SVK) v Reyer Venezia (ITA)
Spar Citylift Girona (ESP) v Virtus Eirene (ITA)
Mersin (TUR) v Carolo Basket (FRA)
KSC Szekszard (HUN) v Hatay Basket (TUR)
The Round of 8 will commence on January 25, with the return leg on February 1.
The Quarter-Finals will tip-off exactly one month later when the 5th and 6th-placed teams from each of the EuroLeague Women Regular Season groups join the four Round of 8 winners.

Bron -- www.fiba.com
Door          LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten