donderdag 25 januari 2018

Flashhh ..Flashh ....Flash


Mr. Bertomeu haalt bakzeil.




Het is de kop die wel pakkend is en de CEO van Turkish AirLines EuroLeague Jordi Bertomeu heeft in vragen gesprek uitlatingen gedaan over het ruzie die ULEB had met FIBA.

Weten we het nog .....
Het Windowszzz werk voor de nationale team`s waar onder de landen hun geliefde sterren die hier in Europa spelen bij ULEB`s league niet konden oproepen.
Jaaaaaaaaaa ... die probleem is niet opgelost en het geraamte werk voor Februari is bijna daar en er moet bewogen worden waar door FIBA hun zet al gedaan hadden was het nu wachten op ULEB.

Het basket magazine van Turkije ...Basket Dergisi ... heeft het nieuws gebracht en slaat in als Booooooooombbb en waarvoor onze dank.

Mr. Bertomeu zegt in vrije vertaling ... Ik denk dat we wel uitkomen met FIBA , maar niet voor de komende windowszzzz en zeker niet voor deze lopende basketball seizoen. Wij staan achter de clubs en die hebben het zwaar waar zij die een beslissing moeten nemen en die wachten dan ook het zomer af waar de ster spelers van overal over de wereld mee kunnen doen met de Nationale Team`s.

Hoe dan ook en het zij zo. Wij van LuluHoops basketball en ondergetekende zijn blij er mee dat iedereen nu rond de tafel gaan zitten en wij ...de fan`s onze zorgvuldig grootgebrachte eigen sterren wel kunnen zien op onze basketball parket in onze nationale kleuren waar die op hun linker borst waar het echte hart slaat de vlag  van onze natie dragen.

Toch .....

Mr. Bertomeu
We need to be realists. Our dialogue with FIBA ​​will last. I think it will be a deal soon, but not for this season, we are late. Like we said, we did not make a change on our calendar. 
I do not think it's all in the details, but I think we will agree as a general concept. It's wrong to declare it as a victory. But I think in NBA, EuroLeague and other professional tournaments, things have to be clearer, more intrusive and easier.


Bron -- www.basketdergisi.com

http://basketdergisi.com/bertomeu-fiba-ile-anlasacagimizi-dusunuyorum.html



Door             LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten