vrijdag 19 oktober 2018

EuroLeague Women .. FIBA


Afbeeldingsresultaat voor euroleague women 2017 18



Het hoogste women`s basketball competitie der Europa gaat weer van start. Daar waren wel 4 plekken te vergeven. Die zijn gespeeld waar er 2 nieuwe gezichten er bij zijn gekomen bij EuroLeague Women competitie van Fiba Europe.

Dat zijn de vrouwen team van Olympiacos en TTT Riga. De andere 2 team`s zijn Nadezhda en Franse ESBVA-LM..

Afgelopen week was de Super Cup van dames basketball der Europa waar die ging tussen de winnaar van EuroLeague Women ... UMMC Ekaterinburg en de winnaar van EuroCup Women ... Galatasaray Istanbul. Deze Super Cup was wederom een prooi voor UMMC Ekaterinburg waar Galatasaray Istanbul haar coach verloor en nog veel belangrijke speelsters waar Gala door gedoe genoodzaakt is tot verjonging en dan ben je niet opgewassen voor  Meesseman .. Girner .. Torens .. Mc Bride .. Van Der Sloot of te wel UMMC Ekateringburg.


Waar er maar twee landen zijn met 3 - ploegen en dat zijn Russia met .. UMMC Ekaterinburg-- Nadezhda Orenburg -- Dynamo Kursk en France met Bourges Basket -- ESBVA -LM  en Carolo Basket.

Gaan die deze EuroLeague Women seizoen domineren of gaat Fenerbahce Istanbul die al 6 x op rij de Final 4 haalde en daar van 4 x in de Final stond roet in eten gooien.

Waar ook Turkse  Hatay BuyukSehir Belediye voor de 2`e maal mee doen en hun nieuwe kommer status voor bij zijn en serieuze outsiders zijn en ook afgelopen week de Super Cup wonnen in de Turkse dames basketball competitie van Fenerbahce.






Bron -- fiba.com

http://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/18-19/news/euroleague-women-regular-season-field-set


Door                     LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten