dinsdag 6 juli 2021

FIBA Basketball Champions League




Het is zo ver.

Voor ondergetekende en voor onze web site is het geweldig om te zien en te lezen dat wat wij schrijven en beogen hoe basketball volgens LuluHoops gespeeld moet en mag gaan worden.

In onze betoog van wel eer schreven de ondergetekende en onze web site dat FIBA Europe hun vlag schip Basketball Champoins League moesten veranderen van Final 8 naar gewoon Final 4.

Omdat de beste team`s niet in 1 week tijd met een dag er tussen niet 3 x toppp kunnen presteren en als ze dan Finale bereiken de koek altijd op is.

Niemand wilt een Finale zien waar de open schoten niet in gaan en de spelers niet meer kracht meer hebben om bal om hoog te krijgen.

Ondergetekende  betaald 180 ,- a 1 x stoel court side om de Finale te zien en krijgen we een MINI wedstrijd opgediend.

Eeehhhh .... Ich Will Meine Faharaaaatt Suruckkk ...

Oooepepss solly da`s een andere koek.

Het doet goed dat Meeeeen and Womeeeeeeeeeen in Europe en Fiba toch nog luisterd naar onze wijze van kijk op basketball.  Die basketball is volgens LuluHoops.

Toch ...

Daarom gaat in het nieuwe basketball seizoen de format veranderen van FIBA Basketball Champiosn League.

Dit is dan het schema.




Wat we zien is dat er 32 team`s aan de Reguliere Competitie begint. 8 - groepen a 4 - team`s. De nummer`s 1- van elke groep gaat naar de Top 16.

De nummers 2 en 3 van elke groep gaat een Play Inn ronde spelen en de 8 x winnaars van die tussen ronde mogen met die andere 8 toe treden aan die Top 16. De tussen ronde wedstrijden worden gespeeld in Best Off 3.

Van uit hier gaat men dan verder 4 - groepen van 4 - team`s. De nummers 1 en 2 van deze Top 16 - groepen die gaan dan door naar de Kwart Finales.

In die Kwart Finales word weer gespeeld met Best Off 3 - wedstrijden en natuurlijk de nummers 1 - hebben dan dunnnn thuis voordeel.

Daaaaaaaaaan ... de nieuwigheid komt nu de winnaars van deze Best Off 3- wedstrijden de 4 x team`s dus plaatsen zich dus naar de Final 4.

Die wedstrijden worden dan gespeeld ergens in Mei centraal ergens nader te bepalen.

Wij van LuluHoops Basketball is /// zijn in hun saaaaszzzz ...dus kom maar op.

Het enige team die onze oranje keluren gaat verdedigen nouuu tjaaaa ...blaaaaauw is niet leeeeeeeleijkkk nie waar is de huidige Lands Kampioen ZZ Leiden.




Onze Lands Kampioen heeft het zwaar weg te bewandelen en niets is onmogelijk zeg de ondergetekende van uit de luie stoel.

Toch ...

Om aan de Reguliere Competitie van Basketball Champions League te mogen deel te nemen moet ZZ Leiden voorronde wedstrijden  spelen. Die voor ronde wedstrijden en de team`s die daar aan gaan deel nemen zijn ingedeel in 6 x Potten van wege hun prestaties van land en van de clubs in verleden en ZZ Leiden is dan ingedeeld in dunnnnn 6 รจ  Pot. De trekking is as. op 07 Juli 2021. 

De eerste kwalificatie wedstrijden beginnen op 13 September 2021.

Het is best ingewikkeld om die kwalificatie procedure met jullie mee te delen. Zie de link onder aan en daar is de info er duidelijk.


Al the info and the photos -- fiba.basketball


http://www.championsleague.basketball/20-21/news/basketball-champions-league-competition-format-updated

http://www.championsleague.basketball/20-21/news/basketball-champions-league-draw-explained-seedings-revealed



Door                                      LuluHoops


Geen opmerkingen:

Een reactie posten