zondag 4 juli 2021

The Orient Express To Tokiooo ... 2020

 

                               One Ticket Please





Het is de dag van de Finals met een goede verwoording in Nederlands. Toch is de kracht meting van pak weg 6 dagen basketball nu dunn 7è dag aangebroken en die zegt ons neeeuu geen rust dag maar de ticket te pakken voor Tokio 2020.

In Victoria te Canada was en is er een dreun en Knockkk Out uitgedeeld. Het is niet Canada met al hun NBA spelende kracht patsers die vol zitten met weet ik veel wat voor supplementen om voor kracht patser te spelen.


Het is Cezch Mate.

Neeeee ,.. geen Check Mate maar Satoransky Cezch Mate waar de Halve Finale wedstrijd gedomineerd werd door Cezch Rep. en Canada nooit voor kwam in deze wedstrijd en als we nog 0.56 sec. te spelen hadden in Victoria stond Cezch Rep. 10 punten voor. Kat in bakkie nie waar en geef aub. die ticket naar de Finale maar aan ons. Niets is minder waar en Canada vecht voor alles onder de noemer van NBA hardheid.

Ga weg aub. de freeking zebras fluiten die harde fouten niet van Canada en zo in  0.56 sec. gebeurt een basketball wonder en Canada maakt het gelijk aan het einde van reguliere wedstrijd met 94 - 94 is het Over Time in Victoria.

In die Over Time is Canada die fel begint en eerste keer voor komt en zo krabbelt deze Over Time naar de climax en het is Satoransky van Cezch Rep. die 103 - 101 van maakt en zo dunn verrassing noteerd en niet Canada maar een Europesche team Cezch Rep. die de eerste finalist word in Canada en is wachten op de winnaar tussen Turkey tegen Greece.


Nouuuu ... de moeder land van onder getekende had ook 2 x groep`s wedstrijden gewonnen en trof de buur Greece aan in de andere Halve Finale. Het is dan ook oud zeer en pats boem is het Turkse jonge spelers waar onder The Cedi Off Turkey en Furkan Korkmaz die aan voeren. Dan heb je ook de veteraan Ersan Ilyasova die allen ook in dunn NBA spelen en denkt meeeen in Turkey dat het wel de goede kant zult gaan vallen.

De eerste 10 min. is Turkey overrompelend en weet Nick Calathes en Kostas Sloukas de spel makers van Greece wat ze aan moeten met de eerste kwart stand van 28 - 8. Die dreun kwam hard aan en de Sirtaki op de bank gespeeld door coach Rick Pitino van Greece is furieus en dat slaat over en van af dat moment keek Greece niet meer achter om.

Met klasse en venijn en inzicht en geweldige spel van beide Point Guards van Gereece komen zij op stoom. Met 19 - 12 de tweede kwart voor Greece is de rust daar en bij Turkey worden ze slordig en hoogmoed slaat den topp. Iets van diet doen we wel effe.

Koeeeeee Koooooeeeekkk ...

Basketball is 4 kwarten lang en The Monney Time is de laatste 5 minuten van de wedstrijd. De derde kwart is voor Greece 24 - 13 en dan is die belangrijke 4è kwart daar.  Als dunn hoogmoed weer stijgd bij Turkey is Point Guards Sloukas en Calathes zo slim en weeeeeeeeeeergalooooooooooooss .... zien we 30 - 16 voor Greece op het bord en met deze dreeeeeun wint Greece met 81 - 63 van Turkey en staan dan in de Finale in Victoria te Canada.


FINAL
Monday, July 5
Victoria Memorial Arena
9
01:05
Czech Republic - Greece
97-72





FINAL
Sunday, July 4
Split, Spaladium Arena
9
19:30
Germany - Brazil
75-64




FINAL
Sunday, July 4
Kaunas, Zalgirio Arena
9
18:30
Lithuania - Slovenia
85-95




FINAL
Sunday, July 4
Belgrade, Aleksandar Nikolic Hall
9
20:30
Serbia - Italy
95-102




All The Photo`s --- fiba.basketball


Door                             LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten