woensdag 19 januari 2022

Geeeeeeeeeeruchten


Mozzart Sport saznaje: Fajnal-for Evrolige u Beogradu


Photo -- euroleague.net


Het zijn maar Geeeeeeeeeeeeeeeeeeruchten.


Is het dan ook zo denkt ondergetekende. De toonaangevende sport web site van Serbija en dat is mozzartsport.com meld dat ULEB en het vlaggeschip er van de Turkish AirLines EuroLeague de Final 4 er van verplaats gaat worden van Berlin  naar de hoofdstad van Srbija en dat is Belgrado.

Dat meld ook het redactie van de basketball web site eurohoops.net ook.

Dan is het meer dan een Geeeeeeeeeeeeeeeeerucht nie waar.

De EuroLeague Final 4 te Berlin van 27 - 29 Mei 2022 geboekt stond staat te wankelen dat er in de hoofdstad van Germany en dat is geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeweldige stad Berlin de Corona besmettingen hoog oplopen en daar door er weinig fans er aanwezig kunnen zijn.

Deze Geeeeeeeeeeeeeerucht is niet of nog niet bevestigd door ULEB en Co.

Dat de eneee WEL de regels goed handhaaft en dunn andere niet echt veel is het GELD VERDIENEN het norm geworden boven gezondheid.

Het zij zooooo ... wie is ondergetekende.


The upcoming 2022 Final Four is reportedly moving from Berlin to Belgrade

According to the report, Belgrade deputy mayor Goran Vesic negotiated with EuroLeague last week and offered Belgrade to replace Berlin, because due to the current epidemiological data in the German capital, the presence of fans in the stands would be impossible. At the same time, the Serbian capital gave guarantees to Euroleague that fans will be able to attend the event, but only with valid confirmation of vaccination.

Jordi Bartomeu is expected to travel to Belgrade next week, to meet with Vesic.



https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/mozzart-sport-saznaje-fajnal-for-evrolige-u-beogradu/409702?fbclid=IwAR3nqYPJJ57JNzmhzY9N4DxTU9k15OWroroBd


https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1296873/euroleague-2022-final-four-reportedly-moving-to-belgrade


Bron -- mozzartsport.com

            eurohoops.net

Door                       LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten