donderdag 6 januari 2022

Op Straat Gezet.

 He lost his job when he lost to Beşiktaş


Photo -- basketfaul.com


Onze Mannen Bonds coach Maurizio Buscaglia is op staande voet op straat gezet na de verloren Basketball Champions League Play In wedstrijd in eigen huis nota bene.

Het was en de tussen ronde wedstrijden  van FIBA Basketball Champions League.  De team van bonds coach Buscaglia en dat was Hapoel  U-Net  Holon uit Israel die speelde de eerste wedstrijd van Best off Three in eigen huis in te Israel tegen de team van Besiktas Icrypex uit Istanbul te Turkije.

Voor deze eerste wedstrijd mistte Besiktas Icrypex van de 5 Amerikaanse spelers er 3 x er van van wege Corona besmettingen. Waar onder zijn eerste Point Guard en zekers de Shooting Forward en een van zijn Power Forwards.

Dus ging Besiktas met max 9 spelers af reizen naar Holon en waar onder er 2 x jonkies uit eigen kweek van 16 en beetje jaartjeszz oud.

Nouuuuu .... Besiktas Icrypex won deze thrilllleeerrrrr met 73- 72 van Hapoel U- Net  Hollon waar ondergetekende deze wedstrijd LIVE zag op dunnnn Tv.

Nu leest onder getekende dat Holon coach Buscaglia op straat heeft gezet.


Hapoel Holon, who was defeated by Beşiktaş at home in the first match of the FIBA ​​Champions League play-in, parted ways with coach Maurizio Buscaglia



Bron -- basketfaul.com

Door                           LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten