woensdag 23 maart 2022

EuroLeague Women ... Final 4


EuroLeague Women Final Four to return to Istanbul

Photo -- twitter.com/fiba

De finale van het hoogste Cup der Europa bij vrouwen Euroleague Women is toe aan de slot accoord en die heet dan Final Four.

Na dat FIBA Russia team`s er uit heeft gegooid is de Cup voor het grijpen en de power house van Turkije en dat is Fener Bahce Safiport te Istanbul is dus de nummer 1 ploeg die te verslaan is.

FenerBahce Safiport en dus de club heeft voor 2รจ jaar achter elkaar voor elkaar gekregen om de EuroLeague Women Final Four  naar hun thuis honk  Istanbul te halen.

Deze keer gaan we niet in de bij zaal spelen waar de dames team altijd speelt maar in de Ulker Sports and Event Hall spelen. Zeg maar de Bigg Walhalla van basketball en de thuis haven van de mannen team FenerBahce Beko Istanbul.

Photo -- fiba.basketball

De Final Four bestaat dus uit FenerBahce Safiport - Turkije -- Perfumerias Avenida  Spain  -- Sopron Basket -- Hungaria en ZVVZ USK Praha -- Cezch Rep.

Op Vrijdag 08 April worden de twee Half Finals gespeeld in Ulker Sports and Event Hall en de medal wedstrijden worden op Zondag 10 April gespeelt te Istanbul en de tijdstip van aanvang is nog niet bekend.

Photo -- fiba.basketball



Bron -- fiba.basketball

https://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/21-22/news/euroleague-women-final-four-to-return-to-istanbul


Door                       LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten