woensdag 30 maart 2022

Coach K ... Mike Krzyzewski


Photo -- basketfaul.com


Het is een mijl paal ...

Het is dan ook Maart Maniakken  ...

Of is het een puberende Maart Gekte waar wij allen hier in Nederland graag er op geilend naar kijken.

Let wel alle sport evalueert en gaat met zijn tijd mee. Maar dunn tijd staat still bij Universiteit Basketball en dat heet NCAA -- College Basketball. Waar doelt deze oude grijze druif er op , nou dat er nog steeds 2 x 20 min. gespeeld word en er 30 secondes over een aanval gedaan mag worden.

Let wel ... het is een keuze ... nie waar.

Het is dan Traditie zegt Meeen and Womeeen en wie is ondergetekende nie waar.

Het bijzonder is dat Coach K .. Mike Krzyzewski met zijn 75 jaar aan zijn laatste episode bezig is. Hij sluit zijn imposante loopbaan als coach af in stijl hopen we en hij krijgt voor elkaar met zijn College Team van DUKE Uni voor de 13`e keer in de Final Four van NCAA spelen. Dit is Coach K zijn 47 è optreden als Head Coach.


Photo -- espn.com

Wij weten dat hij ook de Bonds Coach was van de Nat. Mannen Team van Team USA tot aan de vorige - vorige  Olympische Spelen.

De Final Four  is dan in New Orleans komende Zaterdag  op Zondag  nacht Hollandse tijd waar dus eerder genoemde ZIGGO Sport beide wed. Live uitzend. Mooi en gaan we een slapeloze nacht beleven dan als basketball liefhebber.


Het is Kanssas tegen Villanova om in de eerste Semi - Finals en dan is het Duke tegen North Carolina in de tweede Semi - Finals  Zaterdag op Zondag nacht. Dan is het op Maandag nacht 04 April de Final van NCAA -- Maart Maniakken.


Photo -- basketfaul.com




Bron -- basketfaul.com

            ncaa.com


https://www.ncaa.com/news/basketball-men/article/2022-03-26/duke-runs-past-arkansas-mike-krzyzewski-reaches-record-setting-13th-final-four

https://www.basketfaul.com/haber?haber=100283

             

Door                        LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten