woensdag 18 mei 2022

Turkish AirLines EuroLeague ... Final 4

 

Photo -- euroleaguebasketball.net


Het is dus wel een feit hier in Europa en wij de basketball liefhebbers kunnen daar niet om heen. Je weet wel de wilde bond ... ULEB dus waar veel sponsors hebben die Turkse roots hebben en veel geld neer leggen voor die naams bekendheid.

Maar ULEB ... met name de hoogste gesloten basketball liga der Europa en dat is Turkish AirLines Euroleague betaalt maar weining uit aan de clubs en zekers aan de The Champszzz er van.

Schrik niet dat The Champszz er maar 1.000.000 ,- zegge ... Een Miljoen Eurieszzz maar krijgt. 

Terwijl het budget van Real Madrid die ligt tussen de 30 - 35 miljoen Euries en die van CSKA Moscow ... die nu niet mee mogen doen en die is nog hoger iets van 40 miljoen Euries.

Photo -- euroleaguebasketball.net

Het zij zo en de Final 4 er van is naar Beograd gehaald en nog eens 1 - week naar voren gehaald. Was gepland in Berlijn. Tjaaaa ... in Duitsland gelden nog steeds de Corona maatregelen aan max zo veel fanszzzz en in Beograd en in voormalig Beogradska Arena die nu STARK Arena heet heerst geen virus meer en de tickets zijn Uitverkocht.

Photo -- twitter.com/Euroleague

Het was dan ook gepland in de weekend van 27 en 29 Mei maar .. tjaaa de Champions League voetbal finale is dan op Zaterdag 28 Mei en dus zoude geen niemand meer interesse hebben in basketball.

Jaaaaaaaaaaa deze oude gek en misschien een paar van u ook ... misschien nie waar.

Het is dan op Woensdag avond om 18.00h plaatselijk Beograd- Srbija eerste Semi - Final tussen de regerende The Chanpsz Efes Pilsen Istanbul tegen de verrassing van het seizoen en dat is Olympiacos Pireus - Athens.

Dunn tweede Semi - Final van de avond is dan om 21.00h en die gaat tussen de oude rivalen Real Madrid tegen Barcelona . Dun zo veelste El Clasiccooo.

De MVP van het seizoen is dan Nicola Mirotic van Barcelona.

Photo -- euroleaguebasketball.net

De coach van het seizoen is de coach van Olympiacos Pireus en dat is coach Georgios Bartzokas

Photo -- euroleaguebasketball.net

Bron -- euroleaguebasketball.net


Door                       LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten