woensdag 18 januari 2023

Kaunas ... Final Four 2023


Photo -- euroleaguebasketball.net


• All pre-sale tickets were sold within four hours.

• General public tickets sold out in less than five hours.


Hoe ... Wrang het ook is ... 

Leven gaat door en ondergetekende heeft afscheid genomen van Ome Jan en ook familie en naasten geliefden en basketball familie der Nederlanden.

Wat het ook is.

Dus is het orde van basketball realiteit.

Dat is dan de Turkish AirLines EuroLeague Basketball ... Final 4 aan de beurt.

Nouuu tjaaa...  nog niet. 

Dat word gehouden in Lithouwen te Kaunas te Zalgirioooo Arena daar in Kaunas waar hutjeeee mutjeeee basketball gekke landje vol gaat lopen aan niet minder dan 15.000 betalende fans.

De Final Four word gehouden van Mei Vrijdag 19 tot en met Zondag 21 wat ook de Finale dag is.

Waar het om gaat is dat de Pre Sale ... waaa unne Hollands woord nie waar. Dusszzz de voor verkoop van kaartjes  waren te koop gezet en binnen 4 uur waren die op. Daarna werden de Vrije kaartjes ook te koop gezet en dat was ook op binnen 30 min en dus zijn er GEEN ... kaartjes meer te koop voor ons de gewone stervelingen.

Dan gaan nog de kaartjes te koop aangeboden worden voor de 4 x team`s die zich plaatsen voor die Final 4 en dat zijn dan per team 600 x kaartjeszzz.

De Zalgiriooooooo ... Arenaaaaa .. te Kaunas. Hutjeeee Mutjeeeee vol met meer dan 15.000 basketball gekken.

Toch ...


Turkish Airlines EuroLeague Final Four general sale tickets are sold out.

The pre-sale tickets for the Final Four, which will be held in Kaunas, ended in four hours, while the general sale bulletins ended in five hours. 15,000 spectators will experience the excitement of the Final Four at the Zalgirio Arena in Kaunas.

In addition, 600 tickets per team allocated for the teams that make it to the Final Four will be on sale when the teams are determined.



Bron -- basketdergisis.com

             euroleaguebasketball.net

https://www.euroleaguebasketball.net/euroleague/final-four/news/2023-euroleague-final-four-kaunas-general-public-tickets-are-sold-out/



Door                      LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten