donderdag 5 oktober 2023

Laura Cornelius Op Dreef



Photo -- fiba.basketball/euroleaguewomen


Het is Ourr Starr Laura Cornelius niet gelukt met haar team Cukurova Basketbol Klubu te Mersin om in de opening wedstrijd van EuroLeague Women in Poules B thuis te winnen van toren hoge favos voor de Final Four en dat is Perfumerias Avenida te Salamanca.

De thuis haven van Cukurova Baskebol Klubu - Mersin -- Servet Tazegul Sports Hall -- was klaar voor deze clash zo vroeg al in het begin van deze Women EuroLeague seizoen.

Het treft je dan dat je meteen aan de bak moet tegen zo een sterke team maar CBK - Mersin is wel The Runner - Up van verleden jaar , maar niet het zelfde samenstelling.

Dat was te wel een punt waar aan gewerkt word en niet iedereen was topp en kon de wedstrijd buigen waar het hard werken was op het parket. Met het gegeven van 26 - 16 in de 1è Kwart voor Avenida zegt al meteen kaboem en word je meteen wakker. In de 2è Kwart werd goed gespeeld door CBK-Mersin en is voor Laura Cornelius en Co met 23 - 20.

Na de rust is het heen en weer en wie heeft het vizier scherp en blijft 3è Kwart beetje in midden met 19 - 14 voor Avenida. Dan geeft Laura Cornelius en Co een Kaboem aan Avenida in de 4è Kwart met 24 - 17 en zo win je 2 x kwarten maar is net niet genoeg voor het winst in deze Clashh en zo wint Perfumerias Avenida - Salamanca van Cukurova Basketbol Klubu - Mersin met 82 - 77.


Onze Sterrrrrrrrrr ... Laura Cornelius was goed op dreef.

Laura had -- 14 - Punten -- 1 x -Reb. -- 6 x -Assists in 28.50 Min. wedstrijd met 14 % Eff.  Dat zijn wel geweldige getallen om het Women EuroLeague Seizoen mee te openen Laura.

Meer info in de link.



Photo -- fiba.basketball/euroleaguewomen



Bron -- fiba.basketball/euroleaguewomen

https://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/23-24/game/0410/Perfumerias-Avenida-Salamanca-Cukurova-Basketbol-Mersin#tab=boxscore


Door                       LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten