donderdag 19 oktober 2023

Laura Cornelius ... Up Tempoo


Photo -- fiba.com/euroleaguewomen

De trein van EuroLeague Women van Fiba Europe dendert door en onze Ster Laura Cornelius staat weergaloos te spelen op het parket voor haar coach Ineguez en voor haar team Cukurova Basketbol Klubu te Mersin. De parel van Zuiden der Turkiye.

Vorige  week was het in Mersin tegen Basket Landes goede overwinning van CBK - Mersin met 79 - 70 en deze week was het een uit wedstrijd in La France en dat was in Lille Metropole tegen de plaatselijke strijd kracht Villeneuve DÀscq.

Cukurova Basketbol won na harde strijd op het parket met 69 - 60  van Villeneuve DÀscq Lille Metropole waar Laura Cornelius in money time liet zien dat zij sterk stond in haar sneakerszz.

Cukurova Basketbol Klubu is een nieuwe team in de breedte en die wisseling van kracht en macht moet naar elkaar toe werken op het parket en onze Ster Laura Cornelius is daar de middel punt er van. Zij krijgt van haar coach Roberto Ineguez vertrouwen en Laura Cornelius maakte deze keer 32.23 Min.

Daar in had Laura Cornelius 7 - Punten -- 8 x Def. Reb. -- 6 x Assists met een effectiviteit  van 15 % wat geeeeeeeeeeeeeeeeeeweldige stats zijn Laura.

Ondergetekende mag nog steeds Laura zeggen denkt dieeeeeeee ...

Photo -- fiba.com/euroleaguewomen

Moet ook gezegd worden dat big womeeeeen in the paint en dat is Elizabeth Williams deed robbertje vechten onder de borden en zij had 15 - P -- 6 Reb. De nieuwe komers in de team van Laura Cornelius doen hun naam en faam gelden. Alina Lagupova had 22 -P -- 2- Reb - 2 - Assist en de andere power house Marina Mabrey had 11 -P -- 4 -Reb en ging uit me 5- fouten.

Zo nog kort voor het strijd van onze Orange Lions Dames Nat. team klinkt deze cijfers als Muuuuuuuuuuuuuuuziek in de oren Laura.

De uitslagen van de speelronde.

Photo -- twitter.com/euroleaguewomen



Bron -- fiba.basketbal/euroleaguewomen


Door                          LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten