vrijdag 12 april 2024

Schokingg ... ESBVA Villeneuve d`ASCQ LM In The Final




Photo -- fiba.basketball/euroleaguewomen


Het is een Splaaaaaaaaaaaaash en Kaaaaaaaamboeeeeeeeem van je welste.

De eerste Schok van de eerste Halve Finale van EuroLeague Women is een feit. De kers verse team en voor het eerst in hun bestaan in de Final Four staan hebben de team van coach Rachid Meziane en dat is dus ESBVA Villeneuve dÀSCQ Lille Metrepole gewonnen van hoge favos ZVVZ USK Praha.

De team van ondergetkendes favo coach Hejkova`s team en ook de team van onze ster onder de borden Emese Hof. Zij kreeg in deze Halve Finale 9 min. van haar coach en heeft 4 - punten 4 - reb. en 3 - assists op haar naam staan.

Maar dat was niet goed genoeg voor het eind overwinning.

De eerste kwart was hard en snel waar beide team`s strijden voor elke bal en dan zien we 27 - 26 wel voor Praha. Waar dan in de tweede kwart weer hard verdedigd word zijn de punten schaars aan beide kanten van het veld zien we 16 - 11 ook weer voor Praha.

Na de rust in Mersin zien we nieuwe elan en energie op het parket van Servet Tazegul Sports Hall te Mersin te Turkiye. De regerende The European Champ coach en dat is de bonds coach van onze zuider buufsz nationale dames team en dat zijn Belgian Cats en dus de coach er van Rachid Meziane  heeft meer in mars en zet zijn team op op rechte spoor en werd hard verdedigd op parket en snelle aanvallen waar de bal veel in viel in de basket van Praha waar we zien eind derde kwart dat Lille Metrepole deze wint met 26 - 19.

  Photo -- fiba.basketball/euroleaguewomen

Dan is het hard strijden en veel fouten maken al de niet geforceerd. In de laatste minuten van de vierde kwart krijgt Emese Hof van haar coach meer speel tijd en dat benut zij met verve maar is niet goed genoeg waar Lille Metrepole en onder aanvoering van point guard Kamiah Smalls iets beter in afwerking tegen het einde naar de kwart toe in deze eerste Halve Finale.

Zo wint ESBVA Villeneuve d `ASCQ Lille Metrepole met 84 - 78 van ZVVZ USK Praha en is dus de eerste Finalist op Zondag avond in Mersin.

Meer info en stats te vinden in de link.

Photo -- fiba.basketball/euroleaguewomen

Bron -- fiba.basketbal/euroleaguewomen

https://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/23-24/game/1204/Villeneuve-d-Ascq-LM-ZVVZ-USK-Praha/#|tab=boxscore



Door                              LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten