zondag 14 februari 2010

Nederlands Dames Team.


Oranje Blessure Perikelen.

Na ongeveer een jaar zal Anouk Biesters binnenkort weer terugkeren op de wedstrijd vloer.
Biesters scheurde ongeveer één jaar geleden haar kruisband en omdat er meer kapot was in de knie van de international van Landsmeer vergde het herstel van de Nijmeegse extra lang.
Dit was een behoorlijk groot gemis voor het Nationale Team dat ontdanks het gemis van Biesters er toch in slaagde om te promoveren naar de A - Divisie.
(wereldgroep van Europa).

Nadat in voorgaande jaren andere kruisband blessure's Krista van Alten en Oranje Topscoorster Leonie Kooij al één jaar aan de kant hielden en iedereen net hartstikke blij was dat Biesters op kort termijn weer on court kan terugkeren heeft het noodlot echter opnieuw toegeslagen.

AutoCAD Amazónè's International Francis Donders heeft afgelopen week haar kruisband afgescheurd en het herstel zal 10 tot 12 maanden in beslag nemen.
Hierdoor moet de 20 jarige Eindhovense Point Guard die afgelopen jaar Nederland naar de Europese Titel leide bij het Europees Kampioenschap U 20 en tot MVP van het toernooi werd gekozen en daarna met het grote Oranje promoveerde naar de A - Divisie de mooie wedstrijden komende Augustus tegen o.a. Italië en Kroatië missen.

Wij vinden het allen vreselijk voor Francis en ik wens haar en haar vader heel veel sterkte de komende tijd bij het verwerken hiervan en de daaropvolgende revalidatie periode.
30 Maart zal Francis worden geopereerd aan haar Kruisband !!!

Door Luluhoops.
.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten