All in all it's just another brick in the wall.
All in all you're just another brick in the wall.

Het is dan heerlijk gevoel om als eerste in de groep door te mogen en dat op de dag van
vader dag.
Verval weer in dezelfde woorden , maar het is Turkije eigen die weer een klassieke verdediging die snoei hard is en meedogenloos waar de volgende tegenstander tegen aan loopt.

Ga maar na team nummer 1 Montenegro die in deze toernooi gemiddeld 70 per wedstrijd er in flikkeren
maar tegen Turkije maar amper 40 punten .. eeehh Turkije won met 61- 41.De dreun kwam hard aan daar.

Wie was dan de volgende ... de powerrrrrrrrrrr house Les Bleues... Frankrijk dus. Waar Turkije een haat liefde relatie met Frankrijk. In 2011 van gewonnen ... in 2013 eehh helaas toen verloren .... wat wilt ge .. was in Lille ... in Frankrijk dus .... maar in 2014 weer gewonnen ... moet ook zeggen deze keer was het in Turkije ... je weet wel de W.K.

Als ik dan zeg dat deze keer in Debrecen in Hongarije kwam Turkije weer bezeten uit de start blokken
en team nummer 2 in deze toernooi die ook gemiddeld 70 punten per wed. tegenstanders kort en klein sloegen maakte Turkije korte metten met Frankrijk en sloegen de powerrrrrrrr housss in de pan en Frankrijk kon maar na 3 kwarten 44 punten scoren en won Turkije met  66 - 56.

Wie was dan volgende in de rij ....... juist jaaaaaaa ... CZE - Rep. die ook in deze toernooi per wed. er op los schoten waar ze ook 70 punten grens haalden.
De laatste ronde wedstrijden in deze Group E was dan vroeg in de middag Turkije tegen CZE - Rep.
Het is dan weer die Muuuuuuuuuur van Turkije die weer CZE- Rep. onder de 50 punten grens hield en met name in de derde kwart kreeg Turkije in deze wed. maar 5 punten tegen.

Laat ik zeggen .... wie is de volgende in de rij .............. hmmmmm

Dit zijn de irgendienten voor aan deze eerste beslissing wedstrijd vroeg in den middag.
Wat moet er gebeuren  als we weten dat er nummer 1 en 2 bijna al bekend zijn Turkije moet winnen om 1 te worden zo niet moet Frankrijk winnen om 1 te worden. Als Turkije wint .... dan omzeilen ze in de kruis bestuiving ... de nog ongeslagen ... Spain en ook powerrrrrrrrrr house Russia ..

Owwwwwwwwwwwwww ..... eehhhhhhhhh
Sweeeeeeeeeeeeeeeeeet .... Sixteeeeeeeeeeeeen

Gezien dat de team`s waar CZE - Rep. vecht om die plekken nummer 3 en 4 in deze Group E
waar die na deze wed. op het parket komen , moeten ze WINNEN .... van Turkije en dan zijn ze er nog niet
waar dan na deze wed. komen dan ploegen Hellas Basketball tegen Montenegro.
Waarom zeg ik dit ... als Hellas  Basketball met coach Dikeulakos met 16 punten verschil en meer wint van
Montenegro ... dan hoeft CZE - Rep. niet eens te winnen en dan zijn-  zij door met Hellas.

Maaaaaaaaaaaar ...... dan moet men ook de wed. af wachten tussen Belarus tegen Frankrijk , als de cenario hier boven waar is .... dan MOET ..... Belarus ook winnen met ... zooooooooooooo veel punten verschil van Frankrijk.

Hmmmmmmmmm ..... wie heeft deze cenarioooooooooooooooo geschreven.

Turkije begon  met deze irgendienten aan deze wedstrijd waar waar in de aanval Nevriye Yilmaz in den hoofdrol waar zij schoten van para meter in schoot.Niemand kon bij Turkije Nevriye Yilmaz bij benen waar door de goede harde defens die meteen op het parket kwam geen positief op het score bord komen voor Turkije . CZE - Rep. kon hier niet van profiteren waar schoten bij hun niet in gingen en met 11 - 10 was de kwart voor Turkije.
Beide ploegen kwamen wel goed in de ritme in de tweede kwart waar Elhotava .. de ras echte schutter van CZE- Rep. wel die ballen inschoot deze kwart , waar zij goed werd verdedigd in de eerste kwart.

Door haar energie kwam CZE- Rep. voor met 15 - 12 en met deze energie plaatsten zij een 7 - 0 run en kwamen 4 punten voor in deze fase wed.
De ervaring van Turkije die van af de bank kwamen al voor vele wedstrijden doorslag  gaf kwam Saziye Ivegin  het parket op met  haar energie bracht Turkije terug in hun ritme met 26 - 25 ging Turkije de kleed kamers in.

Juuuuuuuuuust jaaaaa ... wat een lage score nie waar.
Dit heet  ....The Wall ...

The Wall  ... werd Brick voor Brick omhoog geeeeeeeeemetseld en Turkije trok van leer op het parket de zone pressss  die deed CZE- Rep. de das om in 6 min. wed. in de derde kwart kreeg Turkije geen score tegen. Coach Blasek van CZE- Rep. werd gek ... zo ook Burgerova .. goood old center van CZE- Rep. in de rest van de derde kwart kreeg Turkije maar 5 punten tegen.
Wie anders dan Nevriye Yilmaz die ging strijd voor waar Turkije met een run van 12 - 1 plaats zo dus de wedstrijd ritme terug brengt zo als Turkije het wilt spelen waar de schot klok goed werd benut in de aanval gaan we de laatste kwart in met 44 - 30.
Jeeeeeeeeeee speelt  30 min. wedstrijd en jeeeeeee scoooooort maar 30 punten .........
Wat een dreun ... dat is met 290 Km. per uur rijden met je  Formula 1 bolide  en jeeeeeeeeeee
Crashhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhttttttttttttt tegen
The Wall ..............

De thee was heerlijk denk ik op de bank van CZE - Rep. misschien waren er wat heerlijke kruiden er in en CZE - Rep. schoot 6 punten er in pak weg in 1.30 min.waar zij een 6 - 0 run plaatsten.

Het is weer Nevriye Yilmaz die in de aanval haar Younkiesssssssssssss voor gaat in de strijd  en Turkije antwoord deze run van CZE - Rep. met ook een run van 7- 0
Misschien had de thee op de bank van Turkije waar GEEN kruiden in en valt Turkije terug in de wedstrijd en natuurlijk vermoeidheid ook en CZE -Rep.maakt onder leiding van Elhotava een run van
10 - 0 en komen terug in deze wedstrijd als Turkije in 8 aanvallen achter elkaar 6 x bal weg flikkert zegt CZE - Rep. dank u wel meiden en we zien 51 - 46 nog voor Turkije.

We don't need no education.
We don't need no thought control.
No dark sarcasm in the classroom.
Teacher, leave those kids alone.
Hey, Teacher, leave those kids alone!

Het is dan tijd voor Mrs. Fourt Quarter .... Birsel Vardarli - Demirmen  en met haar ervaring 2 x van af de kop scores in flikkert  zo dus einde wedstrijd een run in gang heeft gezet van
8- 2 is dan alle hoop van CZE- Rep. al gevlogen en zo wint dan Turkije met  59 - 48 deze wedstrijd en
plaatst zich als groeps winnaar naar de Kruis Finales komende Woensdag.

Wat blijft dan nog over als we nu weten dat Turkije plek 1 in de pocket heeft en CZE- Rep. net niet daar waren om te winnen en tegen The Wall crashden.

Dan is daar  de wedstrijd tussen Hellas Basketball ... Griekenland dus tegen Montenegro.
Nog maals Montenegro HOEFT niet eens te winnen. Hun heroische wedstrijd was tegen Belarus die zij wonnen , maar Hellas Basketball MOET wel winnnen en dan met 16  of meer verschil

Nou als bezeten kwam Hellas het parket op en met name Zoi Dimitrakou die boooooost gaf meteen
waar zij boeeemmmmmmm ... boeeemmmmmmmm  ...    meteen 2 x    3- punter raak schoot en Hellas aan de leiding bracht en van af daar keek Hellas niet achter om en Zoi Dimitrakou had einde eerste kwart
11 punten al op zak staan en met 22 - 11 was dan de eerste kwart voor Hellas Basketball.

Harde werk van Peravanovic en play maker Skerovic voor Montenegro gaf energie en bleven zij in deze wedstrijd maar met 44 - 24 met rust was Hellas daar met hun wil om te winnen en de marge. We weten dat Jelena Dublijevic bij Montenegro nog steeds geblaseerd is en dat is wel een groot gemis bij hun.

Waar zij in de tweede helft in de wedstrijd komen is de derde kwart voor Montenegro met
24 - 14 en met 58 - 51 gaan we de laatste kwart in. Hellas had het in de pocket maar onervarenheid
gaf de doorslag. Alles of niks dan in de laatste kwart voor Hellas.

Als we de laatste 3 min in gaan is het 70 - 53 voor Hellas en magische marge is daar van 17 punten verschil
waar de strijd harder word.Het is dan Peravanovic inside met score en dan play maker Skerovic met een 3- punter voor Montenegro die de das om doet en die marge is dan weer weg.

Van af deze punt is het stuvertje op zijn kant en die marge van 14 ... 15 ... 16 punten verschil komt en gaat
waar Zoi Dimitrakou 29 punten in flikkert   6 reb. en 3 assist pakt is het niet genoeg voor die marge.

Griekenland wint uit eindelijk deze wedstrijd met 76 - 63 van Montenegro maaaaaaaaarrrr
is niet zeker van plaatsing en moet de laatste wedstrijd afwachten tussen Frankrijk tegen Belarus
waar Belarus als zij winnen dan is Hellas wel door en Montenegro niet.

Dus was na 1 uur de wedstrijd daar die alles zou beslissen  in deze Group E tussen deze reuzen.

Ik ben nu heel kort over deze wedstrijd waar Leuchanka en Veremeyanka van Belarus niet hun beste spel speelden en Frankrijk wel dwongen om meer te geven , maar Frankrijk kwam nooit in problemen in deze wedstrijd en zij wonnen dan ook met 64 - 58 van Belarus.

Wat een gegeven zeg .... Belarus won alles in de eerste ronde en is een goede out sider , maar in deze tweede ronde hebben ze ALLE 3 wedstrijden verloren en toch ........ zijn  - zij door naar de Kruis Finales.
Jammeeeeeeeeeeeerrr voor Hellas Basketball.