donderdag 24 november 2016

EuroBasket Women 2017 ... Czech Republic








Afbeeldingsresultaat voor logo eurobasket womens 2017



Als het loting geweld van mannen EK te Istanbul net achter de rug is , waren we basketball liefhebbers allen getuige van de laatste kwalificatie wedstrijden her en der door de oude continent heen.

Zo als we weten helaas voor onze Orange Angels ...eeeeeh  wacht ... was dat niet Amsterdam Angels

Eeeehhh laat maar ik dwaal af.

Het zij zo en in Amsterdam werd de Esti ... vak kundig op zij gezet  door de huidige meiden die opgeroepen zijn door de interim bonds coach  Hakim Salem.

Ik persoonlijk was had meer oog op de geweldige prestatie van de Belgian Cats die in Polen dwars door Polska meiden heen walsten. Marjorie Carperoux en Ann Wauters in het begin waren goed bij de les en Emma Meesseman deed weer mee onder de borden en gaven Polska meiden een dreun in het begin van de wedstrijd en daar kwam Polska meiden niet meer over heen.

Dat was eigenlijk de Knockk Out en die dreun kwam hard aan bij Polska meiden waar door Julie van Loo erg goed deed en zusjes Mestdagh waar Hanne deze keer erg goed speelde en Belgian Cats hebben daar in Polen een team prestatie neer gezet en zijn nooit in gevaar gekomen door deeze wedstrijd heen en zo won Belgian Cats met 77 - 61 van Polskaaaaa.

Daar met deze winst uit zijn de Belgian Cats als groep`s hoofd als eerste in deze Poules zich geplaatst voor de komende Europesche Kampioenschap in Czech Republic 2017.


Basketfeminin.com kopt  ......


HISTORIQUE ! LA BELGIQUE REJOINT L'EURO !

LES BELGES TERMINENT EN TÊTE DE LEUR GROUPE APRÈS UN SUCCÈS 61-77 EN POLOGNE


Pour la première fois depuis dix ans, la Belgique va disputer un championnat d'Europe. Grâce à son succès en Pologne, les Belgian Cats terminent en tête du groupe G et se qualifient pour l'Euro-2017 en Tchèquie !

Historique ! La Belgique rejoint l'Euro !


Historique ! La Belgique rejoint l'Euro !


Onze dank is groot voor de mooie foto`s en de info voor
www.basketfeminin.com.


Dan zijn de alle Kwalificatie Wedstrijden gespeeld en er zijn verliezers  en zekers de winnaars her en der in Europa. Waar Belgian Cats  sinds 2007 weer mee doet  met deze eind ronde en Slovenia doet voor het eerst mee.

Hier onder de 16 landen die wel geplaatst zijn voor deze EK. 2017


BelarusBelgiumCzech Republic*France
GreeceHungaryItalyLatvia
Montenegro RussiaSerbiaSlovak Republic
SloveniaSpainTurkey  Ukraine
*qualified as the host nation
Bron -- www.fiba.com
Bron -- www.basketfeminin.com

Door          LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten