donderdag 24 november 2016

FIBA Europe Cup




Het is dweilen met open kraan met lopende water der buckets der nieuws die om ons oren heen rond vliegt.
Het is dan ook de tijd en energie die er nodig is en die in beteween job`s thuis zit en wel op zoek ben naar die vaste waarde voor wie dan ook.
Dus zijn de nieuws die ons wel aan gaat dan wel effe belangrijk is.

Al de geweld rond om Oranje`s  is een dag oud en kijken we naar de toekomst en het vizier weer naar gewoonlijk basketball om de hoek.

Zo als we weten is de kers verse Lands Kampioen Donar .... uuuuttt Gruuuuuuuuningen onze enige trots die gaat over winteren in Europa. Met het winst tegen Kormed uuuuuuut Hungary zijn ze geplaatst  voor de 2è ronde van de FIBA Europe Cup. De 2è Cup van Fiba Europe.

Daar in treft Donar en zit dus in Groep P met zware tegenstanders. Coach Erik Braal en onze jonkies en ster in wording ..als die nog niet is ... Arwin Slagter .... moeten nog meer aan de bak om als 1 `e in de groep te eindigen. Die geeft dan recht op aan deelname aan de Top 16 ronde van deze Cup.

Eeeehhhh juist jaaa ... er zijn 6 Poules van 4 team`s en de nummer`s 1 gaan door en dan blijft nog 2 plekken over en dat zijn dan beste nummer`s 2 van alle Poules en samen ...eehhh optel sommeee
maakt dus 8 ploegen voor die Top 16.

Waar komen de andere 8 team`s dan vandaan .... juist jaaaaaaaaa ..... de nieuwe bakken kers verse Cup van FIBA ... en dat is Fiba`s eigen Basketball Champions League.

De andere 8 team`s komen van de ... anders gezegd .. de afvallers van Fiba Champions League komen dan naar deze ronde en word dan Top 16 ronde gespeeld.

Het zij zo en beetje ingewikkeld maar echte liefhebbers begrijpen het wel anders ... een date met onder getekende met iets  lekkers er bij ... vertel ik wel hoe en wat het inhoud.
Reakties ..... zien wij wel  tegen moet.


Hier onder de Groep`s indelingen voor de 2è ronde van FIBA Europe Cup.



The Second Round groups are as follows:
Group KGroup LGroup MGroup NGroup OGroup P
 Elan Chalon BCM Gravelines Telekom Baskets Nanterre 92 Pau-Lacq-Orthez Lukoil Academic
 Gaziantep Demir Insaat Prienu-Birstono Tsmoki-Minsk Alba Fehervar Donar Groningen
 Sodertalje Kings Antwerp Giants Redwell Gunners Bnei Herzliya U-BT Cluj Napoca BC Enisey
 BC Mures Prievidza APOEL Kormend BK PardubiceSL Benfica 


Bron --- www.fiba.com

http://www.fiba.com/europecup/16-17/news/fiba-europe-cup-field-reduced-to-24




Door          LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten