vrijdag 2 februari 2018

EuroCup Women


Gerelateerde afbeelding

EuroCup Women Quarter-Final pairings drawn 


Na me  korte betoog van hoogste dames basketball van deze Galaxy was de beurt aan de 2è Cup bij dames basketball van deze Galaxy en dat heet EuroCup Women.

Weet niet wat er is bij gebleven van me korte betoog van hier onder , maar als de Top 4 ploegen elkaar gaan uitmoorden in moordende tempo dan zijn de ploegen die op plek 5 en 6 zijn geeindigd bij EuroLeague Women die gaan dan door in de Play Off fase zeg maar van EuroCup Women.

Daar zijn dus 4 ploegen over en dat zijn Reyer Venezia -- ITA ... Mersin BSB -- TUR ... Spar Citylift Girona -- SPA ... Hatay BB -- TUR.

Die gaan dan samen in een pot met de 4 ploegen die over kwamen van EuroLeague Women en dat zijn Galatasaray -- TUR ... Perfurmerias Avenida Salamanca -- SPA ... Nadezdha -- RUS en als laatste ESBVA -LM -- FRA.

Geen voorrecht ...geen poes pas ...geen EuroLeague team of wat dan ook gewoon allemaal in een bekertje en dan trekken maar die loting.
Deze loting was dan heden dag en de paringen zien we hier onder. Bijzonder is te vermelden dat het Play Off systeem wat anders is dan wat we gewend zijn. Het houd in dat als 2 EuroCup Wome team`s elkaar treffen dan speelt de hoger rankt team de 2 è wed. ...dus de return thuis.

Als EuroCup Women team geloot word tegen een team die naar beneden komt van uit EuroLeague Women ....dan speelt de EuroCup Women team de return thuis en Uuuuuuuuuu sanpt het al word gewoon ouderwets heen en weer wed. gespeeld en dat noemt men de Quarter -- Finals.

Eeeeeeehhhh .... volgens de ondergetekende zijn die al lang geweest en is iets verzonnen om een tussen ronde te maken dus is het een ouderwets Play Off ronde waar maar heen en weer gespeeld word.

Het zij zo en wie is ondergetekende.


EuroCup Women Quarter-Final pairings drawn 


The first leg of the EuroCup Women Quarter-Finals is set to take place on March 1, with the return leg scheduled for March 8.



Bron -- www.fiba.com
http://www.fiba.basketball/images.fiba.com/Graphic/7/D/2/E/d1I_Tdgy8EKOiY7-UmfkkQ.png?v=20180202124639850



Door                 LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten