dinsdag 6 februari 2018

World Cup Women 2018 Tenerife



Afbeeldingsresultaat voor logo world cup basketball 2018


FIBA Women's Basketball World Cup 2018 draw completed




Het is de F ... in de maand ...duszzz .... komen de nieuws flitsen achter elkaar. Wat noouu F in de maand. Het is gewoon Februari en buiten is koud en guur en binnen is warm.

Houd die warme gedachtens effe vast want heden dag was in Tenerife ..Spain de loting voor Fiba`s Women WorldCup.

Voor de Oranje mannen ..Leeuwen beter gezegd zijn die aan het Windowszz werk werken en de vrouwen ..Orange Angels zijn bezig met de andere windowszz werk voor de EK.

Helaas doen wij niet mee met de WK basketball voor vrouwen.
Die is komende na zomer in September 22 tot en met 30 in Tenerife te Spain zo al hier boven vermeld.

De loting werd heden dag verricht en hier onder zijn de Poules indelingen.






Olympische en wereld kampioen team USA zien we in Group D waar zij daar vrij weinig tegenstand zullen hebben. Huidige Europesche kampioen Spain die zijn wij in Group C en daar zien we ook onze zuider buuuuuuuuuuf ... Belgian Cats waar Japan sterke outsiders zijn de Asian Champszz en Puerto Rico sluit de rijen.
In Group B zien we favo`s The Ausies en Turkey ..Argentina en Nigeria ..The African Champs mogen strijden voor de 2è plek in de Group.
Dan blijft over Group A en bij deze door ondergetekende is die gebommeeeeeeeeed tot
Group Off Death. Les Bleues die altijd van partij zijn moeten strijden voor de eerste plek waar Canada sterke lichting heeft te pakken. De verrassing van jongsleden EK zijn de oude rotten van Women`s basketball der Europa en dat is Greece en kijken of zij die kunstje nog een keer herhalen onderleiding van coach George Dikeaulakos. Als we de rijen sluiten in deze Group zien we Korea die verliezend finalisten zijn van Asia champs.



The FIBA Women's Basketball World Cup 2018 will take place from September 22-30, 2018.
The Group Phase will be held across the Tenerife Sports Pavilion Santiago Martin in San Cristóbal de La Laguna and the Palacio Municipal de Deportes "Quico Cabrera" in Santa Cruz. The Final Phase will then take center stage in the Tenerife Sports Pavilion Santiago Martin.


Bron -- fiba.com

http://www.fiba.basketball/en/womensbasketballworldcup/2018/news/fiba-womens-basketball-world-cup-2018-draw-completed



Door                 LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten