donderdag 1 februari 2018

EuroLeague Women


Afbeeldingsresultaat voor logo women euroleague


EuroLeague Women Quarter-Finals confirmed



Het waren de laatste groeps wedstrijden heden avond her en der in Europa. Er werden harde noten gekraakt en de  1 รจ 4 ploegen van Groep A en B van deze Women EuroLeague gaan dan de Play Off ronde in.

Deze Play Off ronde word gespeeld in een Best Off 3 en de thuis voordeel zij  voor de eerst genoemde team`s op deze lijst.
Waarom nou gewoon dat zijn deze Groep `s fase op plek 1 en 2 zijn geeindigd.

In Groep A was Dynamo Kursk  de regerende Women EuroLeague Champszzzz heer en meester waar zij de enige team zijn die nog steeds ongeslagen status voort zetten. Tjaaaaaaaaa het is hoe je hier tegen aan kijkt nie waar. Als wij kijken zijn of liever gezegd de Groep A zwakke groep en waar wij weten dat in Groep B harde wedstrijden waren.

Ondergetekende denkt niet als Dynamo Kursk in Groep B zat dat zij dan nog steeds ongeslagen zouden zijn. Het zij zo en Dynamo Kursk zijn nog steeds de regenerende The Champszzz.

Dan kijken we naar de Groep`s deszz doooodszz Groep B dus.
Wat onder getekende heeft gevolgd en hoop wed. LIVE heeft gezien is dat daar YDU ....Yakin Dogu Universitesi de Turkish nieuw kommers powerhous zijn samen met de andere Turkse powerhous Fenerbahce Istanbul en zet daar bij de gooooood oooooldd UMMC Ekaterinburg er bij dan doet deze Groep B haar naam eer aan asl dessss dooodszz groep.

Wat als daar Famigliaaaa Schiooo uit La Italia er bij samen met de Spaanse power hus Perfurmerias Avenida uit Salamanca die sterke outsiders zijn en al jaren vaste waarden zijn voor Women EuroLeague. Dan weet je dat je niet een ongeslagen status van 14 - 0 na gaat streven zo als Dynao Kursk dat deed.

Het is wel een mijlpaal voor Women EuroLeague dat coach Lucas Mondelo en zijn meiden van Dynamo Kursk voor de 2 seizoenen achter elkaar ONGESLAGEN met 14 - 0 reguliere seizoen afsluiten. Dat is zo als Paul Nilsen ook zegt .... Simply Astonisgingggggggg ....





! AMAZING ! One of the most stunning achievements in @EuroLeagueWomen history just happened! @Lmondelo and @KurskBasket just went 2⃣ Regular Seasons unbeaten - for a competition as mentally and physically demanding as - that is simply astonishing! ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ

Bron --- Paul Nilsen


Niets is minder waar en de plekken 1 en 2 in Groep B was steeds de inzet in de reguliere groep`s fase.
Waarom zeg de ondergetekende dit .... nouuu de 2 Turkse team`s speelden elkaar tot in den dood. Let wel deze 2 Turkse team`s spelen dus 2 x hier in Women EuroLeague tegen elkaar en nog eens 2 x in de Turkse dame comp. TKBL ... Bilyoner.com Turkiye Kadinlar Basketbol Ligi ... en dan nog eens in de Turkse Beker Comp.

Tjaaaaaa ... laten we ons houden tot deze Women EuroLeague games en hier heeft de nieuw kommer YDU die wel de Turkse Kampioen is van verleden jaar en zo voor de eerste keer mee deed aan Women EuroLeague en dan eindigen ze op de 1`e plek in Groep B. Maar YDU die eigenlijk de team is van de Noord -  Cypriotische Turkse deel , maar achh politiek nie waar , maar YDU speelt al zijn wedstrijden in Istanbul.

Des al niet te min voor een promovendus doen zij goede werk. Het is wel wrang om te weten dat YDU won wel 2 x van Fenerbahce en de wed. van verleden week tussen deze 2 team`s was een van hoog niveau en harde wedstrijden waar ondergetekende wetende dat wij hier in ons kikkerlandje ons bezig houden met jonge meiden van 15 plus te stoppen in die VBL heet.

Houd op aub. en ga ergens anders heen en laat die meiden 15 plus zijn en met hun eigen leeftijds genoten laten spelen.
Ach .... wie is ondergetekende nie waar.

Als YDU 2 x van Fenerbahce  wint is het wrang voor ondergetekende te weten dat Fenerbahce wel
2 x van UMMC Ekaterinburg weet te winnen en die wedstrijden waren ook LIVE door ondergetekende gevolgd en dan eindigd Fenerbahce wel op de 3 รจ plek in Groep B achter UMMC Ekaterinburg.

Daar is dus wel een simpele oplossing voor en dat is dat Fenerbahce dus 2 x van YDU verloor maar ook nog 2 x verloor en een daar van was tegen Perfurmerias Avenida uit Salamanca waar de refsss in de laatste 0.6 sec te gaan waar Fenerbahce na de Time out de bal had en Fenerbahce nog met 1 punt voor stond de bal aan Avenida gaven.

Waaaaaaaaat gebeurde  ...Rrrrrrr ... nou heel simpel Avenida  was in de strijd voor de 4รจ plek toen nog en zij stonde 1 punt achter en Fenerbahce had de bal. Duszzz Fenerbahce Time Out en na de bal inname in The Front Court en na de bal inname was het Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttt ........ Loooooooopen.

Waaaaaaaaaaaaaaaat ..... loooooooooooopen .... waaaaaaaaaaaaat ... ja u ziet het toch ....tuuuuuuuuuuuutttt  .....  looooooooooopen gek.

Zoooooooooooooo opzichtig en thuis voordeel heeft de ondergetekende nog nooit meegemaakt
Ehhhhhhhhhhhh .... ja wel ...wel meegemaakt , maar ach laat maar.

Duszzzz .... overtreding en de klok liep maar 1 a 2 sec. dus tijd stil en dus Avenida Time Out en dus bal naar de Front Court. Weet niet wat er gebeurde na de time out en de bal werd ingenomen door Avenida en een snelle haastige schot die bal was mis en een of de andere manier kreeg Laura Nichols de bal in handen en die flikkert bal in het netje At The Buzzzzerrrrrrrrrrrrrr  Aaaandd Swishhhhhh

Het is wel wrang om zo te verliezen daar uit in Salamanca waar heeeeeeeeerlijke is daar om te spelen waar het paleis daar Women EuroLeague basketball ademt al jaren.

Je kan wel verliezen ook At The Buzzzzerrr ... maar zo opzichtig bal weg halen van een team die BAL BEZIT HEEFT en maar lutelle secondeszzz te spelen zijn en een gek van een Freeeeeeeeking zebra haalt de bal weg van jou en geeft het aan de thuis club.

Ga weg en en ga ergens anders maar Jeeeuuu De Bolen aub. Gijzzzz bent een een ..... eeehhhhhhh

Wat er dan nog overblijft is dat week later Fenerbahce in eigen huis tegen YDU moest gaan spelen en die wedstrijd verloor Fenerbahce ook en zo eindigd Fenerbahce die tot aan 3 wed. tegen het einde op plek 2 zat in Groep B achter YDU eindigd Fenerbahce op 3 `e plek achter UMMC Ekateringburg.

Om dus nou deze betoog kort te houden ........ eehhhhhh .....

Hier onder de paringen van de Play off`s Ronde van Women EuroLeague.




Following Wednesday night's games, the picture became a lot clearer, with the EuroLeague Women Quarter-Final pairings as follows:
Dynamo Kursk v Famila Schio
Yakin Dogu Universitesi v Bourges Basket
Sopron Basket v Fenerbahce
UMMC Ekaterinburg v ZVVZ USK Praha
The four EuroLeague Women teams, that filled out the 5th and 6th places in their respective groups, therefore earning them a spot in the EuroCup Women Quarter-Finals are ESBVA-LM, Galatasaray, Nadezhda and Perfumerias Avenida.

The EuroLeague Women Quarter-Finals are best-of-three Play-Offs, with the teams listed first above, playing Games 1 and 3 (if required) at home. The games are scheduled to take place on February 28, March 7 and, if needed, March 14.


Als we deze paringen gezien hebben valt dus de paring op die tussen Sopron Basket -- Fenerbahce Istanbul wel heel erg op.
Waarom dan .... nou Sopron is een Powerhouse in Women EuroLeague basketball van wel eer hier in Europa. Maar dan praat de ondergetekende wel over de periode van af de 90 `tiger jaren tot aan begin en midden 00 `jaren. Daarna begin deze nieuwe elan der Women EuroLeague was Sopron Basket wat mindere jaren en nu in aanvoering van coach Roberto Iniguez is Sopron Basket zien we op plek 2 eindigen.
 Bijzondere is dat coach Iniguez aantal jaren terug Fenerbahce zonder puntverlies aan de Final 8 en dan de Final 4 liet spelen in eigen huis en dat was in Istanbul.
Nu gaan ze tegen elkaar spelen en duszzz Oude Liefde Roest Niet .... toch





Yes! Stop right there.... this last day of the Regular Season isn't even over yet and I am already struggling to contain my Quarter-Finals excitement! @Robertoih5 and @WBSopron with home advantage over his former team @Fenerbahce -Wow!

Bron -- Paul Nilsen



http://www.fiba.basketball/euroleaguewomen/17-18/news/euroleague-women-quarter-finals-confirmed-eurocup-women-quarter-final-draw-on-friday

Bron  -- www.fiba.com


Door              LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten