vrijdag 1 april 2022

Coach Hammink And The Wolff Packk





Wat een geweldige avond basketbal in 5 Mei Hall.

Het was een Europa Cup Semi - Finals avondje Hollandse basketball avond in de sleutel stad Leiden.

Ondergetekende wilde voor geen goud deze avondje missen en zat weer tussen de Blaaaaauwe Wand Kant van de Die Hard ZZ Leiden Fanszzzzzz.

Kijk ... goed keeeeken heeeey ... daar zit de ondergetekende en heeft zijn oude hart en de rikkeeee tikeeee horen pompen en was heden Europa Cup Semi - Finals avond voor Leiden. Eeehhhh  volgende week nie meer.

Toch ...


Photo -- fiba.basketball -- Kijk daaarr zit  ondergetekende ...


Voordat ik begin mijn belevenissen te weer geven moet ondergetekende iets RECHT zetten en dat is de echte waarheid en zo hoort het ook.

In mijn vorige betoog zeidende ondergetekende dat na NASSHUA  Den Bosch is ZZ Leiden de tweede Hollandse basketball ploeg was en is die Semi - Final Europa Cup ging spelen.

Dat is niet zo maar waar.

Natuurlijk moet ondergetekende het ook geweten moeten hebben dat na NASSHUA Den Bosch in griszzz verleden was in begin 2001 of 2002 ASTRNOUTS Amsterdam die ook Semi - Final speelde na zo veel jaren en dan was het de beurt aan Donar Groningen die in 2015 ook Semi - Final speelde en na 7 jaar later was dus de beurt aan ZZ Leiden om dat te doen op Woensdag avond een Europa Cup basketball avond in Leiden.

Het zij zo en ondergetekende vecht voor zijn gezondheid en soms zijn er dingetjeszzz ... die niet meteen op komt.

Als we dan terug gaan naar die FIBA Europe Cup Semi - Final in Leiden dacht ondergetekende aan voor af dat coach Erhan Ernak van BahceSehir Kolleji aan de strategie van hun. Had iets van ...dit doen we wel effe want in de Polueszz fase hebben we ook  gewonnen hier.

Photo -- fiba.basketball

Nouuu ...de gedachtenszz van ondergetekende was dus de waarheid. Coach Geert Hammink en assistent coach Martin Houwaard hadden een geweldige Game Plan gedachte en op het parket lieten zien. Zo bijna 30 minuten lang heeft coach Hammink en zijn horde  Wolff Packk kei harde defens laten zien. 

Werd kei hard verdedigd onder de borden. Niks is vrij weg gegeven aan BahceSehir Kolleji team en ondergetekende zag dat bijna 32 minuten lang dus tot aan de midden 4è kwart van deze wedstrijd kon BahceSehir Kolleji NIET makkelijk INSIDE -- score maken. Dus dwongen zij hun om die buiten schoten en afstand schoten te nemen en die viel niet aan de kant van BahceSehir Kolleji.

Waar dus na de tipp off 6 - 9 voor Istanbul is na 5 min. in die 1è kwart is het harde defens wat we zien van coach Hammink en Wolff Packk en die resulteert 19 - 16 einde 1`e Kwart.

Na de Thee op dunn bank die ondergetekende weer mee nam van thuis en gaf aan Martin Houwaard voor de wedstrijd deed goed liet coach Hammink en Wolff Pack alle hoeken van het 5Mei Hall zien aan BahceSehir Kolleji in de 2 `e Kwart en we zien 32 - 25 na 5 minuten interval in die 2 `e Kwart. Coach Erhan Ernak van BahceSehir Kolleji vlucht naar zijn 2`e time - out maar die helpt ook nie want  geheime Turkishh Thee  was er op dunn bank bij assistent coach Martin Houwaard en gaan we met 38 - 32  voor Leiden naar de kleed kamers.  Dat is 20 punten voor Leiden in deze kwart voor Leiden en 17 voor BahceSehir Kolleji.


Photo -- fiba.basketball


Gaf ik de geheime ingerdient aan assitent coach Martin Houwaard richting kleed kamers om meer kracht en Maaaaaaaaaaaaaagicc ... en Powerrr na de rust te zien op parket in 5 Mei Hall.

Wat zien we dan als we de 3 è Kwart na de rust op het parket en dat is nog steeds dat coach Hammink en de Wolff Packk nog steeds het voordeel hebben en coach Hammink de Game - Plan nog steeds ziet gebeuren op het parket is het 48 - 42 voor Leiden in het midden 3è Kwart. Het is hard werken en krachten verliezen en moe worden dat is te zien van af de kant en dat ziet ook ondergetekende en denkt hoe lang kan coach Hammink en Wolff Packk dit vol houden ??

Dat doen ze toch wel ...de geheime ingerdient van de Turkish Thee en einde 3è Kwart is het 58 - 51 voor Leiden en Dongg  is het mannetje met dunn hamertt die dreun heeft gegeven aan de andere kant bij BahceSehir Kolleji.

Kom dus maar op met die laatste 10 minuten van deze Semi - Final FIBA Europe Cup in 5 Mei Hall te Leiden.

Als u deze wedstrijd  NIET LIVE op dun Open Tv  kanaal in Holland gezien heeft  in Turkije werd dit wel LIVE en op een OPEN kanaal uitgezonden dan ga jullie je schamen NOS en Ziggo en de rest.

Natuurlijk de LIVE Streaming daar gelaten van ZZ Leiden Tv. Maar dat is maar streaming en NIET open Tv kanaal. Dit had groot reclame kunnen zijn voor Hollands basketball. Als er WEL uitgezonden is laat dat ook weten aub.

Maar wie is ondergetekende nie waar.

Toch ..

Photo -- fiba.basketball


In die 4è Kwart is nog steeds coach Hammink en Wolff Packk die dreun geven aan BahceSehir Kolleji en wanneer we zo 4 minuten gespeeld hebben in deze 4è Kwart zien we dat dan pas BahceSehir Kolleji voor komt met 67 - 65. Dan pas en heeft Leiden strijd geleverd In Side onder de borden. De krachten waren op tot hier en nie verder leek het op het parket en daar baalde coach Hammink zichtbaar op.

Dat kon ondergetekende goed zien van af de ander zijde van het parket en de scheidsen floten toen NIET meer die harde fouten voor Leiden kant en dan komen de ervaring van BahceSehir Kolleji naar voren. 

Ga maar staan aub. je hebt Tarik Black die is ex Maccabi Tel Aviv Turkis AirLines EurLeague ervaring. De turkse power center Oguz Savas er varen center ook EuroLeague gespeeld en dan heb je ook Sam Dekker die ook dit soort wedstrijden heleboel gespeeld heeft.

Ja  Sam Dekker Nederlandse Rootsszz ... en hij kwam na de wedstrijd persoonlijk naar de tribunes toe naar de fanszz dus om Persoonlijk de fans te bedanken en applaudiserend en bedankend en wijzend naar zijn rug van kijk eens wat op mijn rug staat geschreven daar staat Dekker op ... het is me een waar genoegen om hier te spelen en ik bedank jullie.


Photo -- fiba.basketball


Photo -- basketfaul.com -- Sam Dekker

Wat een geweldige speler en ondergetekende zegt meteen maak Sam Dekker Hollands. Dus geef hem een Passssspoooooooort aub en roep hem op voor Mannen Oranje Team. Dus Bonds Coach Buscaglia en de oude vrienden in Nieuwegein neem aub de telefoon op en bel. Ga nou nie zeiken over geld en dit en dat. Neem nou de telefoon op of stuur van mij part maar coach Geert Hammink naar Istanbul. Owwww wacht ... zij gaan volgende week naar Istanbul dus geef coach Hammink de mandaat aub.

Toch ...

Wat zien we dan in de laatste 5 minuten van deze Semi - Final in 5 Mei Hall dat de ervaring van BahceSehir Kolleji die wel inside gaan en scores maken en dan is het op bij coach Hammink en Wolff Packk energie op. Dat is zuur en harde waarheid. Was er maar 1 x Amerikaan van BahceSehir Kolleji bij ZZ Leiden aan het spelen dan won Leiden deze wedstrijd met gemak 10 punten verschil. Dat was te zien en is het een feit maar zo is Realiteit niet.

Toch ...


Photo -- fiba.basketball

Zo komt BahceSehir Kolleji voor en dendert voort met harde fouten in de transition die niet werden gefloten door de Refsszz en dan bal verlies op bal verlies en dan hangen de hoofden nie waar en zo verliest ZZ Leiden van BahceSehir Kolleji in de eerste wedstrijd van FIBA Euro Cup Semi Final met 77 - 71. Dit is maar de eerste wedstrijd en week later is dunn Return in Istanbul in ULKER Sports and Event Hall de thuis haven van  FenerBahce  Beko Istanbul.


Photo -- fiba.basketball

Hoofd omhoog iedereen en geen enkel wedstrijd word gewonnen zonder te spelen nie waar.

Dit waas dus de eerste Semi Final van deze Cup dus is er ook de andere Semi Final. Die gaat tussen Bakken Bears -- Denemarken tegen UnaHotels Reggio Emilia -- Italia.

Die andere Semi Final de eerste wedstrijd werd in Denemarken gespeeld en die wan Bakken Bears met 74 - 72.


Photo -- fiba.basketball




Photo -- fiba.basketball


Bron -- fiba.basketball

             basketfaul.com

             eredivisiebasketballeiden.nl


https://www.basketfaul.com/haber?haber=100368

https://www.fiba.basketball/europecup/21-22/news/advantage-bakken-bahcesehir-with-semi-final-first-leg-victories



Door                         LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten