woensdag 6 juli 2022

Heroes Den Bosch .. In Pot 5


Photo -- championsleague.basketball


De Kwalificatie voor ronde wedstrijden indeling van FIBA Basketball Champions League is bekend.

Zo als we weten gaat onze Lands Kampioen Heroes Den Bosch onszzz landje vertegenwoordigen in Basketball CahmpionsLeague. Althans onze trots der branding der lage landen Chmpaszz gaan de Kwalifiatie ronde spelen.

We weten dat er 32 teams mee gaan doen aan die Reguliere competitie en er zijn al 28 team`s bekend. Daar komt dus 4 x team`s er bij van af deze Kwalificatie Ronde waaronder dus onze trotszzz Heroes Den Bosch.

Hoeeeee en waaat en waarom ... dat is nou een lange lijdens weg om dat uit te leggen. Maar geloof me maar het heeft ook te maken als LAND hoe je doet in FIBA competities. Als Land maar ook als Club team`s.

Wanneer onze Nationale Mannen Oranje team wedstrijden wint dat is PLUS punten voor je land en als onze Club team`s wedstrijden winnen in FIBA competities zo als ZZ Leiden vorige jaar krijg je punten als Club en als Land.

Dat maakt dus uit of je DIRECT geplaatst word in de reguliere seizoen of een voor ronde wedstrijden moet gaan spelen.

Eeeeeeehhh ... Bonds coach van Mannen Oranje Team ... Uuuuu ...  had moeten winnen in en tegen Iceland. Uuu ..  hebt verzuimd dat te doen en uwer prestatie was Walgelijk Ondermaats.

Dan schrijft Ronald van Dam op de web site van onze bond een positief berichtje van ... Kijk maar ..wij hebben onze huid duur verkocht. Zal wel Maaaestroooo. Uuuwer job is het om dat te schrijven. Wat nouuuuu ... denken wij dat we van Italia gaan winnen ??

Droom maar lekker verder ... 

Als we 100 x tegen Italia spelen ... verliezen we 99 x en misschien winnen we als Luigi Datome niet mee doet of Achile Polanara niet mee doet of Nicola Melli niet mee doet of Galinari niet mee doet.

Achh ... laatste twee deed niet eens mee in Almere.

Al bijna 10 - dagen lang zoekt ondergtekende of iemand van de ECHTE basketball pers muskieten dit aan de orde zou brengen. Maar helaas. Niemand stelt vragen aan de bonds coach en de Staff van Oranje Mannen van wege deze prestatie. Dan maar denken dat we van Italia gaan winnen.

Italia is niet onze tegenstander maar Iceland wel. Wees blij dat FIBA Rusland weg ge bounjoureddd ... heeft en uitgesloten heeft.

Is iemand opgevallen als dat het NIET geval was .. dus als Rusland Wel door was waren onze Oranje Mannen na de verlies in en tegen Iceland als 4รจ geeindigd in deze Poules en  waren wij NIET door naar de volgende fase van World Cup Kwalificatie.

Snappen wij nou waar het in zit ....

Nouuuu ondergetekende denkt het zijne er van en als Maaaaestroooo op dun web site van onze bond positief berichje van maakt denken we dat we wat zijn.

Toch ...


Ondergetekende vind dat Irene Sloof bonds coach van Oranje Mannen moet gaan worden.

Coach Sloof doet geweldig al jaren en heeft zich zelf bewezen en is veel beter dan de huidige bonds coach van mannen aan prestatie.

Zij heeft een Bronzen Plak gepakt met U-23 Rollo Oranje Basketball Team.

Coach Sloof en Staff en spelers en iedereen Van Harte Gefeliciteerd.


Wat blijft over is dat Heroes Den Bosch tegenstander bekend zijn in die Voor Ronde wedstrijden en zij zijn ingedeeld Pot 5 en weten dus wie er boven staan en wie zij mogelijk kunnen treffen.

Photo -- championsleague.basketball

Hier onder de indeling NA de Voor Ronde .. Kwalificatie Wedstrijden. Daar zien we dat de 4 x team`s van af de kwalificatie wedstrijden in Pot 4 terecht komen.

Photo -- championsleague.basketball


Group draws for the 2022-23 season in the FIBA ​​Champions League will be drawn on Thursday, July 7th.

Twenty-eight (28) clubs have qualified directly for the 2022-23 Basketball Champions League Regular SeasonThey will be joined by the four (4) winners of the Qualification RoundsThe Regular Season will tip off on October 4 

For the purpose of the Draw, the twenty-eight (28) directly qualified teams and the four (4) teams coming from the Qualification Rounds will be divided into four (4) pots of eight (8) teams each. The pots are based on the above mentioned BCL Club and Country Rankings. 


Bron -- champiosnleague.basketball

             basketfaul.com

https://www.championsleague.basketball/22-23/news/draw-explained-seedings-revealed-for-qualifying-rounds-regular-season



Door                               LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten