donderdag 7 juli 2022

Maar Drie Wedstrijden voor ... Heroes Den Bosch


Photo -- championsleague.basketball

Het is maar heeeeeeeel erg schneeeel met het nieuws. 

Wij krijgen maar geen tijd om op adem te komen en het unneee na dunn andere nieuwszz vliegt om de ondergetekendeszz oren vandaan.

Onze Lands Kampioen Heroes Den Bosch ... is maar 3 - wedstrijden verwijderd om deel te nemen aan Baskteball ChampionsLeague van FIBA.

Het is maar 3- tal wedstrijdjes coach Braal en de Staff en natuurlijk de spelers groep. Onze gebeden zijn met een ieder die onze Lands Kampioen en coach Braal en Co een warm hartje toe draagt.

De loting was daar voor de Reguliere Seizoen van Basketball Champions League en ook voor de Kwalificatie Rondes.

Die Kwalificatie Rondes zijn ingedeeld in 4 x Kwalifi. Rondes Tournament en onze Lands Kampioen Heroes Den Bosch is in Kwalifi. Ronde Tournament 2 ingedeeld die op 21 September begint voor Heroes Den Bosch tegen SIAULIAI uit basketball walhalla der basketbal goden en dat is Lithuania.

Eehhh ... coach Braal ... Uuuuu moet flink aan de bak voor basketball van af de Noord Pool cirkel vandaan. Me uitzondering van Malaga. Maak u breid voor harder en fysiek zware wedstrijden waar bij alle ballen van heeeel ver van af de Noord Pool Cirkel raak geschoten gaat worden.

Toch ...

Als Heroes Den Bosch deze eerste kwalificatie wedstrijd wint dan in deze serie  kwalifi. tournament 2  Halve - Finale  komen zij tegen UNICAJA - Malaga te spelen.

 Als onze  Lands Kampioen ook deze wedstrijd wint dan in de Finale zien we de strijd tegen de winnaar van Karhu Kauhajoki (FIN) v Patrioti Levice/Egis Kormend ( HUN ).

Ingewikkeld ... jaaaaaaaa ... Schema is wel helderderrrr ... Toch


Qualification Round tournament #2

Quarter-Finals

Heroes Den Bosch (NED) v Siauliai (LTU)
Patrioti Levice (SVK) v Egis Kormend (HUN)

Semi-Finals

Unicaja (ESP) v Heroes Den Bosch/Siauliai
Karhu Kauhajoki (FIN) v Patrioti Levice/Egis Kormend

Als Heroes Den Bosch deze Finale wint van deze Kwalificatie Ronde Tournament 2 ... daaaan komt Heroes Den Bosch in Groep G terecht van Basketball ChampioensLeague zie het schema // photo hier boven.


Voor de rest van alle info ... zie de link aub. Anders word het te lange stukje en word het on overzichtelijk nie waar.




Bron -- championsleague.basketball

           https://www.championsleague.basketball/22-23/news/bcl-season-seven-group-stage-qualification-rounds-draw-results


Door                          LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten