Wat verwcht je van de eerste wedstrijd van de Final 4 Women EuroLeague
als de thuis club eerst mag aantreden tegen de verrssende Fransen die de titel
kandidaad nummer 2 naar huis terug had geschopt in de poule fases.
Zijn dan je krachten op ... of La Celine Dumerc .... heeft meer van die Classicsss
in petto  wetend  van de tandem  Dumerc ... Miyem en Colleman ... dat er
eentje ontbreekt en dat is Miyem met een blesure niet mee doet in deze wedstrijd
der gladiatooren der wedstrijd voor de finale plek.

Waar dus deze drie  namen 50 % van de schoores voor hun rekenning nemen
bij Bourges Basket en zo ga je de wedstrijd in tegen UMMC.
Waaaaaaaat een begin .... van Bourges Baskets  , waar ze goed en geconsantreerd beginnen
en UMMC All Stars op een rij .. die wachten af wat er gaat gebeuren.

Komen niet door de verdeidiging van Bourges voor bij in de eerste 5 minuuten van
de eerste kwart en zien we een 9 -- 0 run van Bourges Baskets.
Gaan we hier ook al een sensatie beleven  ......... gaat La Celine Dumercccc
classicsss weer flikken ..... waar het dan omdraait is de harde defens na de 5 min.
eerste kwart en de kracht van UMMC.

Meteen in twee minuuten is het patsss .. boemmmmm ... een run van 11 - 2 voor
de sterren van de thuis ploeg en van daar uit gaan de krachten verspild worden en dat kan je
tegen einde wedstrijd op breken  of eerder in deze harde wed. en gaan we zo heen en weer de eerte kwart
beeindigen en zien toch 18 -- 16 voor Bourges basket.

Waar dan  alleen maar Amerikaanse speelsters hard werken  en de niet Russische speelster
 niet eens het veld op komen voor UMMC ........... zegt al genoeg.
Diana Taurasi veegt .. omver blaast ... verpulverd ... wat ze tegen komt en dat word
op gepakt door de andere Amerikaansen van UMMC ... dan heeft La Dumerc ....
geen puf meer waar ze ook geen rust heeft gehad en de krachten uit het lijf weg vloeien
is het een run die UMMC maakt waar de Franse meiden niks tegen konden doen.

Wat moet je dan als coach zijnde doen ... tjaaaaaaaaaaaaa .. lastig nie waar als de ballen
niet eens de ring raken en UMMC .. vroolijk alle ballen van uit de onmogelijke hoeken
in flikkert en je maakt maar 7 puntjes in een kwart zien we dat het 18 -- 7 is in de
tweede kwart snak je naar de rust en een warm gezette thee in de kleed kamers .
Is het zuur dat je van af de 5รจ min. eerste kwart tot einde eerste helft maar 26 punten
 maakt en zie je de rust stand 34  -- 26 voor UMMC is.

Dan komt effe Diana Taurasi haar karwei afmaken met haar mede Amerikaanse
team genooten en een verdwaalde Europeaanse er tussen is het pats boem ..
22 -- 8 in de derde kwart en na minuut of 4 a 5 komen pas de Russische speelsters het
veld op. Kan er misschien wat naast zitten , maar veel zal het niet zijn en van af
dat momment is het over en uit met de krachten van de Franse meiden waar de vierde kwart
met de reserves  aan de beide kanten aardig was  17 -- 11 voor UMMC en zo
staan de gastvrouwen van UMMC Ekaterinburg in de finale van de Final 4 op
Zondag aanstaande om 14.00 uur Nederlandse tijd de aanvang.
Zij winnen deze eerste halve finale wedstrijd Final 4 met   73  -- 44 van  Bourges.