Angeeeeeeeeeeeeel Of ... Yekaterinburg

Half Finals Women EuroLeague

Game 2

Wat blijft dan nog over als we hier onder de harde dreun hebben mee gemaakt.
Na iets van 1 uur later is daar de tweede halve finales in Yeeeeeeeeeeekaterinburg
die ging zo als gezegd tussen Fenerbahce Istanbul tegen Tango Bourges.

Is het weer van af secondes 1 .. meteen er op ... hard van stapel .... nou
het is Bourges die de tipp of wint en meteen 2 - 0 van maakt ... waar Fenerbahce niks in kan flikkeren
en zo maakt Bourges daar dank baar gebruik van en maakt er 4- 0 van en zo zien we dat Pondexter en
Angeeeeeeeeeeeel .... en zekers Birsel Vardarli de zeenuwen niet in bedwang hebben en wie anders dan zo in het midden van de eerste kwart Veremeyenka die met een lange 3- punter de akelige 0 van het
bord weg veegt en 4- 3 voor Bourges.

Van daar uit zijn de unforceddd errrrorsss .. aan de lopende band beide teams .. die bal verleizen lopen hoop tempo op en kenmerkt deze eerste  kwart  waar op 2.37 te gaan einde eerste kwart ishet
9 - 4 voor Fenerbahce eenigzins met Yacoubou die onder de borden wat meer lucht geeft waar wij
11 - 4 voor Fener zien is de stand met overtredingen ..... zegt genoeg toch waar we zien einde eerste kwart
13 - 6 voor Fenerbahce is en de rebounds 11 - 9 ook voor Fenerbahce.

Wat is dan voor tweede kwart nog over ... als de punten makers bij Fenrbahce stomme bal verliezen blijven
maken is het no scoooring in bijna 4.50 min. lang in deze kwart voor Fenerbahce.
Al bijna de gehele tweed ekwart is dus Fenerbahce die maar probeert met Yacoubou en met Bibrzcyka
die maar niet weg kan komen van Bourges en harde defens van hun is dan doorslag gevend waar de Time out voor coach Ineguez van Fenerbahce is op 2.30 te gaan naar de rust zien we 23 - 20 nog voor Fenerbahce, maar Bourges geeft wel harde dreun weg .. niet basketballend ... maar dat doet Fenerbahce zich zelf aan en Bourges maakt daar slim gebruik van waar we zo heen en weer gaan met de aanvallen waar niks van terecht komt is dus de verlossende gongggg is de rust daar en we zien 26 - 24 voor Fenerbahce.

Snel warm bakkie thee inschenken en effe wat water lozen en staan weer klaar voor de tweede helft voor wie de tegenstander word van Galatasaray Odebank as. Zondag

g

Wat moet ik dan nog zeggen als de tweede helft met al die bal verliezen naar de climaxxx gaat en
Angeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel .... haar team in de tweede helft voor gaat in strijd en voeg daar aan toe dat Agnieczka Biberzycka toe  die curuciaal was begin derde kwart en toch
Bourges wel bij bleef is het de twee mans spelletjes tussen Birsel en Ivana en tussen Yacoubou en Biberzycka die dan toch op de been bleef en 39 - 38 einde derde kwart is waar Angeeeeeeeeel al
op 14 punten staat.

In de laatste kwart is dan adem in houden en kijken wie slim genoeg is en de zeenuwen in bedwang kunnen houden.
Het is coach Roberto Ineguez die begin vierde kwart meteen time out neemt om de harde werk en verzet van Bourges te bereken en zijn meiden wakker schudden en dat hielp en van daar uit is wel close game wat we zien maar is Fenerbahce die stoot uitdeelt en de defens harder maakt zo als we Fenerbahce wel kennen
en zo als Fener beaamt het einde van een wed. goed kunnen uit spelen.

Waar wij kijken naar een weeeeeeeeeeeeeeeeergalooze  .... Angel Mc Coughtry die op 2.02 voor het einde
dat zij 20 punten heeft en 10 rebounds en met doubbe .. double  haar team voor gaat in de strijd en zo wint Fenerbahce deze wedstrijd met 59 - 50 en dus de tweeeeeeeeeeeeeeeeeede finalist waar dus Fenerbahce nu 18 x  ..... ONGESLAGEN ............... de Finale in gaat en dat word dus
al weer The Clashhhh .... tussen de aarts rivalen  Fenerbahce Istanbul tegen Galatasaray Odebank

El Claaasicooooooooooooooooooooooooooo  .......

Fiba Europe ........ reeeeeeeeeevenggg is sweeeeeeeeeeeeeeett ....