vrijdag 5 februari 2016

EuroCup Women












Na dat de heren competitie van Fiba Europe de climaxxxx naderd , was daar ook de tweede Cup bij dames ....eehhh ..  Womeeeeeeeeeeeen basketball van Europa de reguliere einde van het lopende seizoen. Weten we het al ... ja weeeel ...EuroCup Women is dat waar voor het eerste keer na zo veel jaren  Orange Blizzards mee deed.

Moet ik daar over iets vertellen ..... nou ... neeeeeeeeeeuuuu .. dat is niet aan mij besteed waar de echte journalisten het moeten overnemen. Ik mag niet ... omdat ik geen echte perszzz ben volgens de kenners. Het zij zo
Dus doe ik het op me web site wat schrijven en dat is voor wie het interessant vind om te lezen nie waar.


Waar de over gebleven team`s van EuroCup women het nu effe moeten wachten op de 4 team`s die afvallen van de Women EuroLeague competitie was het alle hens aan dek voor de return wedstrijden van Donderdag avond.


De info beneden geeft meer info en is van de web site van
www.fibaeurope.com





Reyer Venezia (ITA)
BESIKTAS JK WINS 129 - 139
Besiktas JK (TUR)
Aluinvent Miskolc (HUN)
ALUINVENT MISKOLC WINS 146 - 114
Basketball Nymburk (CZE)
Sparta&k M.R. Vidnoje (RUS)
SPARTA&K M.R. VIDNOJE WINS 139 - 124
Nantes Reze (FRA)
Basket Landes (FRA)
BASKET LANDES WINS 118 - 92
UFAB 49 (FRA)



The info is from the web site of
www.fibaeurope.com


Na deze info tot ons genomen te hebben zijn de volgende team`s door naar de volgende ronde
waar zij wachten op de 4 team`s van EuroLeague Women.

Aluinvent Miskolc (HUN), Basket Landes (FRA), Besiktas Istanbul (TUR) and Sparta&K M.R. Vidnoje (RUS ).

Het slot stuk was die treffen tussen de team van Besiktas Istanbul .. ( BJK ) tegn de Italiaanse team Reyer Venezia.
Zo twee weken terug won Besiktas Istanbul van Reyer Venezia met 8 punten verschil en met die in den achterhoofd was dus jongsleden avond de return in Venezia.
Het was nagel bijten tot aan 0.19 secondeszzz voor het einde daar in Venezia waar plaatselijk Reyer die 8 punten marge binnen had ... 54 - 46 om te kunnen gaan verlengen. Wie anders dan Cappie Pondexter die met een lay up marge naar 6 punten bracht. Dan was het de beurt aan Christmas ... van Venezia die met nog 0.00000123366548972 secondes te gaan balletje door het netje flikkerde en daar weer een marge van 8 punten verschil was en duszzz .... verlengen.

Het was Cappie Pondexter die weergaloos speelde voor Besiktas en gevolgd door Milovanovic en Ayse Cora die met assists srooide waar Besiktas met een run van 7 - 0 begon aan die verlenging en als de laatste 2 minuten ingaan was de marge maar 1 punt .... 56 - 55. Daar vandaan gaf Besitas gas en keek niet om waar er nog iets van 0.55 secondes te spelen waren kwam Besiktas voor met 60 - 58 en ging deze wedstrijd winnen uiteindelijk met 64 - 62 en zo hebben ze zich geplaatst voor de tussen ronde met die team`s van EuroLeague Women.


Beşiktaş Jelena Milovanovic 20 points, 11 reb. 2 asist, Luca Ivankovic 13 points, 19 reb. Cappie Pondexter 20 points , 5 reb. , 4 asist.





The info and the nice photo are from the biggest  basketball portal of Turkey
www.basketfaul.com


They Said: "We did not start well, too many mistakes in the first half. Umana Reyer Venice scored nine points off our turnovers and 15 points off fastbreaks. We had to be more aggressive defensively and control the game better.
"At the end we could win or lose but in overtime we played great defence and we are really happy to move forward in the competition.
"Congratulations to Venice because they played great basketball both away and in the return game and thye also have great fans" - head coach Omer Buharali.


This info is from the web site off
www.fibaeurope.com






Ehhhh  ....
Ps.   ---- Nog iets van vorige weekeinde.
Onze glazen bol waarzegger  ...... die elke week zijn voorspelling doet op den ibasketball web site. Nou Uuuuuuuuuuuu .. zat er filnk naast met uwerrrr voorspeling tussen Almonte -- Loon Lions Landsmeer meiden U-20. Wat was uwer glazen bol der trauma waarzegers der basketball toekomst muziek ......   eehhhh  in hemels naam wat heb ik nou weer geschreven.

U zeide dat plusszz 19 zou zijn voor Landsmeer meiden U-20 ... maar het werd kantje bord waar at the buzzzerrrr Landsmeer won met maar 2 punten verschil. Waar het niet dat de Men In Grijszzzzzz ..
een potje van maakten en niet het niveau haalden van deze bijzondere wedstrijd waar ik ook getuige van was. 

Het zij zo ... en wie is LuluHoops.



Door      LuluHoops 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten