zaterdag 13 februari 2016

Kobe Naar ...Barcelona Lassa





Is het waar ???
Zou het kunnen ???
Kan het waar zijn ???
Zijn de wonderen nog niet het wereld uit ???


Waar veel over gesproken word en zeker over Kobe ..waar hij dus aan zijn laatste NBA seizoen bezig is en als All  Star in Toronto geniet van het momentum.
Misschien vragen wij ons af is er dan nog leven na basketball.

Jaaaaaaaaaaa zekers ....

Waar er driftig gezocht word naar sterren  van formaat en Kobe is daar nog een van. De ster van oude glorie en niet van de Blinggg ..Blingggg ... sterren van heden ten dage wat wij zien in de competitie van over de groot plas.

Ster van allure en van oude stempel die iedereen nog doet terug denken aan vroege waar nog de haar doos zwart was en wapperend in den wind hoos der glorie der basketball walhalla der basketball parket der gladiatoren.

Eeehhhhhhhh .....

Het zij zo en de grote basketball portal van Turkije ...www.basketfaul.com
die meld op hun web site dat Barcelona Lassa heeft  aan Kobe Bryant een aanbieding  gedaan om in Europa te komen en dus in Spanje ...te Barcelona.

Hij ... Kobe is in Toronto nog maals voor All Star game en gaf geen duidelijk Ja ... of  Nee
Dus is er toch die hoop dat wij ... de fan`s hier in oude continent wellicht Kobe in Turkish Airlines EuroLeague te zien krijgen.


Het onderstaande stukje is  van de web site
www.basketfaul.com







The info below is from the great basketball portal off Turkey
www.basketfaul.com








Barcelona, ​​Kobe made a proposal




Located in Toronto for All-Star Kobe Bryant said he received an offer from Barcelona for the season. If you want Kobe to "win, I can play," he said he replied, laughing.
Last time All-Star is located in Kobe, Tim Duncan and Dirk Nowitzki Toronto's eyes would call, if the presence of Pau Gasol said he was very happy.










Door     LuluHoops


Geen opmerkingen:

Een reactie posten