donderdag 11 februari 2016

EuroLeague Women .. Quarter Finals















Het koek is op waar we toe zijn aan de Kwart Finales waar het in een Best Off 3 wedstrijden afgewerkt gaat worden.
Waar in Groep A de kaarten al was geschut , was daar nog The Classss der aarstrivalen der
El Classsicoooo der Bosporusss ... je weet wel de wedstrijd tussen de dames team`s van Galatasaray Istanbul tegen Fenerbahce Istanbul.

Waar Fener heer en meester waren in deze Groep A  en de rest achter aan holden. Deze Classssh was voor de boeken , maar als Gala zou winnen .... dan konden ze 1 of 2 plekken opklimmen in de rang lijst waar bij dus Gala dan de toren hoge favooo van de Groep B en de nummer 1 daar UMMC Ekaterinburg kon ontwijken.

Helaas ..... deze wed. tussen Gala tegen Fener .. begon vroeg in den middag en helaaszzz ik moet ook werken voor de kost en was pas thuis waar ik LIVE mee kon genieten van de 4è kwart.

Tot daar aan ging het gelijk op waar bij nog 8.02 sec. en nog wat te spelen was in die 4è kwart trok Fener van leer met een weergaloos Q ... Off Turkey ... Hollingsworth dus .. die met een gebroken vinger gespeeld heeft.

Dat hoorde en las ik later na de wedstrijd van de intervieuw met Fener coach Dikeaulakos.
Met Q voor op en Quigly  en Lavender die haar ten hulp schoten ... was Fener heer en meester en Gala niet meer zo happig op het winst en Fener won deze El Classsicooooo Der Bosporus.

Dit is het eind stand in Groep A 

3.
10/4
24
5.
5/9
19
7.
4/10
18
8.
1/13
15



Wat was er dan aan de hand in de Groep B vragen wij ons af. Waar de kersverse Women EuroLeague kampioen ... Praag dus .. in het begin veel verloor en zeker van de team van coach Ayhan Avci van AGU ... Kayseri.. de reuzen doder. Tot aan kerst en oud en nieuw .. waren zij niet te stoppen. Uit winnen van Praag  en paar weken later ook thuis kopje kleiner gemaakt.

Dan was daar de onverbeterlijke UMMC Ekaterinburg aan de beurt .. in Kayseri onder The Big Mountain ... Erciyes .. klopte de team van Ayhan Avci .. AGU - Kayseri de sterren formatie van
UMMC Ekaterinburg. Maar daarna was de koek op en er vielen veel ten prooi aan de blessure leedbij AGU - Kayseri. Daar bij ook nog dat veel dure Amerikaanse niet lieten zien wat zij konden en dus naar huis werden gestuurd ...was daar alles overgelaten aan Lara Sanders.

Zij is nou een begrip onder tussen hier in Europa , waar bij Lara ... al kind aan huis is in Kayseri en zij als ik me niet vergies al voor de 7 seizoen daar al speelt.

Dus was het verlies partijen de ronde voor AGU - Kayseri. Zij deden dan net zo veel dat ze wat over hielden en het focus was ... denk ik dan voor coach Ayhan Avci .. de Turkse ..  Bilyoner.com Kadinlar Ligi.

Zeg maar de Turkse dames hoogste comp. Dat is ook sinds kort dat de Turkse dames liga een sponsor heeft. Het zij zo en wanneer krijgen wij hier in Nederland een sponsor voor de dames liga ???

Om niet af te keilen ... was daar de clashhh thuis in Kayseri tussen AGU - tegen Wisla  Can - Pack ... uit Krakow .. Polen dus. Dat is wel bijzonder waar Wisla Can - Pack .. vorige week en week daar voor al won en de run naar plek 4 heeft ingezet. Dat geeft dus de recht voor Kwart Finales waar ook als AGU - Kayseri wint dat zij dan eindigen op die plek 4.

Maar niks is minder  waar. Coach Ayhan Avci heeft andere plannen .. denk ik en gezien hun doel saldo en de andere cijfers  eindigen zij als zij verliezen of op plek 5 of op plek 6 en die geeft recht opde deelname aan de EuroCup Women Kwart Finales.

Weten wij het nog .... het was coach Ayhan Avci met zijn team .. Kayseri dus die 2 x toe de Finale speelde van deze Cup zo 4 a 5 jaar terug en helaaszzzzz ... die Finales nipt verloor.
Daar zit dus nog een gif in die beker die leeg moet en een missie die afgerond moet worden denk ik zo als eigenwijze .. grijze bakke baarder .


Nou die wedstrijd werd ook gevolgd door deze grijze bakke baarder  en dan via de LIVE streaming van Fiba Europe waar veel niet werd gefloten en tegen AGU - Kayseri werd gefloten. Dan denk ik nou wie speelt nou thuis ...  The freeeeking zebra`s.

Beetje thuis voordeel kan geen kwaad en daar op reageert coach Ayhan Avci heel veel op en de freeking zebra`s lopen met een groot boog voor zijn bank vandaan. Waar deze wedstrijd in de laatste secondes gewonnen word door Wisla Can -Pack .. Krakow met maar 2 punten verschil.

Wat ik dan erg jammer vind dat de trioooooo freeeeking zebra`s na de wed. in den midden cirkel bij elkaar komen waar de speelsters naar hun toe gaan om voor The Hands Shake .. maar NIET naar de tafel toe komen om af te tekenen en de coach ook een hand te geven waar op coach Ayhan Avci hun opwacht. Recht streeks van uit het midden cirkel .. vertrekken zij naar de kleed kamers.

Nou hebben zij die opleiding wel gehad .. bla .. bla .. bla ... ga ik jullie niet vervelen en dus word tegen hun gezegd ... meteen weg wezen naar de kleed  kamers.

Waaaaaaaaaaaaaaaaat een stelletje ..... ook al is de coach niet je van het dan had je al eerder moeten optreden en hem // haar mond moeten snoeren. Als je dan slechte wedstrijd fluit ... neem dan het FATSOEN om recht in de ogen durven te kijken van die coach en RESPECT ... hebben na de wedstrijd om elkaar Hand Shake te geven en niet weg lopen richting kleed kamers.

Komt dit hard aan ....  goed zooo ....alle interpertaties ... zijn jullie eigen schuld van wat ik hier boven schrijf. Ik weerleg wat ik zie en dat zijn de FEITEN van die avond en die gebeurd zijn. De feiten liegen niet. Anders ga naar de web site en kijk  het geheel wedstrijd maar terug.

Dit gebeurde ook vorige week en ook in Kayseri waar de trioooooooooooo ..... na de verloren wedstrijd van AGU - Kayseri  ook meteen zonder hand shake  meteen richting kleed kamers vertrokken. Dit is walgelijk .. vind deze druif en of de triooooo bang was voor hun wel weeee zijn ???

Absoluut niet en kan jullie vertellen dat de aanwezige publiek van AGU - Kayseri na de wedstrijd van gisteren avond de team van Wisla Can - Pack .. Krakow .. met applaus .. naar huis stuurden en hun RESPECT toonden voor de winnaars en ook achter hun verloren team en coach stonden.

Dus de triooo van vorige week en ook die van deze wedstrijd hadden niks te vrezen. Ach wie is LuluHoops.



Wat blijft dan nog over voor de Groep B .... de .. het eind stand.




1.
12/2
26
3.
8/6
22
6.
5/9
19






Nou om lange gezeik van uit deze luie stoel kort te houden is hier onder de Kwart Finales vanEuroLeague Women. Die word gespeeld in best off 3 wedstrijd waar bij 2 gewonnen wedstrijdende doorslag geeft en de team`s dan zich plaatsen voor The Final 4.






The EuroLeague Women Quarter-Final pairings are as follows:
Fenerbahce v Wisla Can-Pack Krakow
Beretta Famila Schio v ZVVZ USK Prague
UMMC Ekaterinburg v Galatasaray
Nadezhda Orenburg v Dynamo Kursk

The EuroLeague Women Quarter-Finals are a best-of-three series, with the higher-ranked team of each pairing scheduled to host the first game on 8 March. Game 2 will be played on 11 March and, if required Game 3 will take place on 16 March.*
The EuroLeague Women Final Four will be played from 15 to 17 April. One of the four participating teams will host the event. 
The official draw for the EuroCup Women Quarter-Finals will be held in Munich on 11 February at 12:00 CET, and will be streamed lived on Periscope. All eight teams will be drawn from the same pot without any restrictions or seedings.
The EuroCup Women quarter-finalists are: Agu Spor (TUR); Aluinvent Miskolc (HUN); Basket Landes (FRA); Besiktas Istanbul (TUR); ESBVA-LM (FRA); Good Angels Kosice (SVK); Tango Bourges Basket (FRA); Sparta&K M.R. Vidnoje (RUS).
The EuroCup Women Quarter-Finals will be played in a home-and-away format, with the first leg set to take place on 8 March and the return leg scheduled for 11 March.*
*Dates are subject to change.




Zo als info hier boven vermeld ... is de Kwart Finale Paringen van EuroCup Women is ook al bekend.
Lees meer daar over in mijn intermezzooo van hier onder.

Alle info in deze intermezzzooo is van de web site van
www.fibaeurope.com 
waarvoor een press releases is en ook onze dank er voor.

All te info are from the web site of
www.fibaeurope.com




Door       LuluHoops 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten