donderdag 13 april 2023

ASVEL -Villeurbanne -Lyon .. The Chapszz


Photo -- twitter.com/ecw


ASVEL capture maiden EuroCup Women title



ASVEL complete stunning Finals double over Galatasaray


Het is wel waaaaar ...

Daar kunnen we niet om heen. De dames team van LDLC ASVEL Villeurbanne - uit Lyon te France is en heeft in 2- wedstrijden tegen Galatasaray Cagdas Factoring de beste gebleven.

LDLC ASVEL Villeurbanne heeft de EuroCup Women 2023 gewonnen en daar mee zijn zij in hun eerste jaar als deelnemer aan deze Cup The Chaaaaaaaaaaapszzz geworden.

Duszzzzzz ...Wij van LuluHoops Basketball feliciteren Dames Team van Lyon met deze Kampioenschap.

Photo -- fiba.basketball/ecw

De Coach en De Staff en zekers de jonge Eeeeeem Jeeeeeeeeeee .... MJ - dus en niet die ouwe gabber van wel eer. 

Neeeeeu Zij heeeet ...  Marine Johannes en onthoud die naam aub. Marine voor op samen met Sandrine Guruda de ervaren rots in den branding en naast haar Helen Ciak waar op de voor grond spelende Point Guard Gaby Williams en zeker shooting forward Alexia Charterau.

Deze meiden hebben alles gedaan en Lyon is en zijn The Champszzzz.

Laat ondergetekende ook zeggen dat Fiba Europe af moet van deze oude systeem. Het is van de pot gerukt WALGELIJK ... Fiba Europe dat dit nog steeds kan op het parket hier in Europa. Het is gewoon weg WALGELIJK en MISSELIJK MAKEND om dit te zien.

Week geleden was de eerste treffen tussen Galatasaray Cagdas Factoring  tegen Lyon de dames team van Tony Parkers club. 

Van af September  tot en met begin April speel je wedstrijden op het parket. Lever je strijd. Spendeer je veel energie en verliest bakken vol vocht en zweet en tranen en EINDIG JE OVERALL KLASSEMENT als 1è van de 32 clubs die mee doen aan deze EuroCup Women van Fiba Europe.

Heb je dus de THUIS VOORDEEL en word je gedwongen door Fiba Europe om de eerste wedstrijd UIT TE SPELEN tegen Lyon. Daar zet je 2 x jonge weet ik veel wat en kunnen deze wedstrijd niet aan en geeft Lyon al in de eerste kwart een dreun aan Galatasaray en de trioooo doen niks in de volle bak daar in Lyon met Arrogante Fransen.

Zij hebben daar alles uit de kast gehaald om die druk op te leggen op den trioooo.

Zooooooooo verlies je met 39 punten verschil de eerste wedstrijd in de Final reeks van deze EuroCup Women. 

Wat ... moet je nog THUIS doen als je 39- punten verschil aan punten hebt in je eigen huis?

Daar gaat je HOMMEEE COURT ATVANTAAAGEEEE ...

Heb je daar voor van af September tot aan begin April alles gedaan en strijd geleverd en tranen daar gelaten en je bent boven aan geeindigd als OVERALL STANDINGSZZZ.

Is dit je beloning Fiba Europe???

De FINALE van een Cup of een LIGA is geen PROEF TUIN VOOR JE ONERVAREN JONGEN WEET IK VEEEEEEEEEL WIE.

Daar moet ervaren mensen staan die ook van af September tot aan begin April al die strijd ook geleverd hebben en deze team`s veel begeleid hebben en weten hoe het werkt. Dan moet je daar GEEN JONGE ONERVAREN WEEEEET IK VEEEEEEEEEEEL WIE NEER ZTTEN.

Gaaaaaaaaa eeen eindje pokkeeemonnen aub. Zout op aub.

Het is ...  DISQUSTING ... Fiba Europe.

Inderdaad wat heeft de Coach van Gala gedaan daar in Lyon in de eerste wedstrijd? Dus ook de Staff gedaan om NIET met 39- punten verschil te verliezen. Heel weinig om de marge niet daar was door dat Arrogante Fransen dit in hun voordeel hebben gebruikt en zij hebben ook gelijk gehad. Als ondergetekende het ook op het bordje gepresenteerd krijgt zou ondergetekende ook gebruik van maken nie waar.

Als je 39- punten op je broek krijgt dan blijft er NIKSZZZZCHH over om voor te strijden in de 2è wedstrijd van deze Finale Serie in Hoommmeee Couurt Advantageee in Istanbul nie waar.

En dit is wel een FEIT en daar kunnen we niet om heen.

Ach ... wie is ondergetekende nie waar.


Photo -- fiba.basketball/ecw


De MVP van de Final is wie anders daaaaaaaan M ... Jeeeee ... Marine Johannes.



Photo -- fiba.com/ecw



Bron -- fiba.basketball

              twitter.com./ecw


Door                            LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten