zaterdag 15 april 2023

Scandaaaaaaaal ... In Praha


Prag'da bayrak krizi

Photo -- basketdergisi.com


Het is wel zo en ondergetekende kan niet er om heen. 

Het gebeurde LIVE op de Tv na de gewonnen wedstrijd van Cukurova Basketbol tegen ZVVZ USK Praha in de Semi - Final van de Final Four der EuroLeague Women van Fiba Europe.

Onze lezers konden wel lezen hier onder dat er heel wat speelde en dat kwam tot uiting na de gewonnen wedstrijd van onze Orange Lion speler Laura Cornelius team in die Semi - Final dus.

De vreugde was groot bij Laura en haar team maten en werd LIVE reportages gemaakt op dun Tv en ondergetekende keek er naar en Walgelijk en Misselijk makend ook tegelijker tijd. 

Op de achtergrond en ondergetekende en LIVE kijkers konden goed zien dat de team van Cukurova Basketbol blij waren met de handje vol Faaaanszzz op den tribune en een daarvan had de Turkish Flagg in hun handen en gaven dat aan een van de spelers van Cukurova Basketbol.

Daaaat werd Hard en Medegenloos weg ge rukt uit de handen van de speelsters van Cukurova Basketbol door ... IEMAND ... die een ... Agreditatie om zijn nek hing en verboden om er mee te poseren voor de cameras.

Dat iemand is dus een Vrijwilger dus van de organiserende club daar ter plaatse die dus duidelijk te horen heeft gekregen dat er dus INSTRUKTIES zijn en Bla... Blaa... Blaaa.

Later werd er gezegd dat het een .... MISVERSTAND IS.

Het zij zoooo ...

Daar op zijn staetments door organiserende club en dus ook door Fiba Europe gedaan en ook Excuses gedaan door de organiserende club aan Cukurova Basketbol en heeft club Cukurova Basketbol ook een statement uitgebracht door de voorzitter van deze club.

Het zij zooooo en er is meer tussen Aarde en Mars zegt ondergetekende en wie is ondergetekende.

Toch ...


There was a scandal in the Final Four organization of the Women's Euroleague.

While the players from ÇBK Mersin wanted to celebrate the joy of reaching the final with the Turkish flag, an officer prevented it. However, the USK Prague team later issued an apology, announcing that an isolated incident occurred as a result of a misinterpretation of the rules.

He noted that he would be closely involved with the Czech Basketball Federation and the Prague team so that a similar situation would not occur in FIBA ​​Europe.


                Photo -- basketdergisi.com

twitter.com/elw


Bron -- twitter.com/elw

             basketdergisi.com


Door              LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten