zondag 16 april 2023

Sweeeet ...All Turkissssh ...The Final


Photo -- twitter.com/elw

Het is mooooooooooooooi om te ervaren. Klinkt erg lekker en het is wel een feit. 

All Turkish Women EuroLeague Final in Praha.

Who will make history in the All-Turkish #EuroLeagueWomen Final? 🏆🇹🇷


Photo -- twitter.com/elw

Heden avond spelen de team van onze Orange Lion -- Laura Cornelius -- Cukurova Basketbol The Final tegen de huizen hoge favooooszzz de andere Turkish team van FenerBahce Alagoz Holding - Istanbul.

Met in hun gelederen de geweldig spelende WNBA sterren en ook onze Zuider Buuuufszzz Belgian Cats speelster en The Only Women in the middle -- Emma Meesseman.

Laat nou zo zijn dat Emma Meesseman uitgeroepn is tot de MVP van het Gehele Women EuroLeague  Seizoen 2023.

Geeeeeeeeeeweldig gedaan en zijn ook trotszz op nie waar.

Het is wel nu bijna 10 jaar geleden dat ALL Turkish Final op het parket was der Fiba EuroLeague Women. Moeten gaan naar 2014 waar Galatasaray Istanbul in de Final stonden ook tegen FenerBahce Alagoz Holding. Toen won Galatasaray met Turkish coach Ekrem Memnun van ... Jaaaaaaaa wel Roberto Ineguez die aan de kant stond van FenerBahce. Nu is hij dus de coach van Laura Cornelius en dus de coach van Cukurova Basketbol.

Het is wel een groot energie en inzet van fenerbahce Alagoz Holding. Fener staat voor de 9 x in de EuroLeague Women Final Four. Dit en dus deze Final --  van de Final Four is de 5 x keer dat FenerBahce Alagoz Holding de Final speelt. Nog steeds staat Fener droog.

In 2014 ging coach Ekrem Memnun  met GALA aan de haal met de Cup en dat doet heeeeeeeeel erg zeeeeeeer nu nog want Gala en FENER zijn de aartsrivalen in Istanbul waar Gala van de Europesche kant van Istanbul is en Fener van de Aziatische kant van Istanbul is.

Laat ook het gegeven zijn dat in de Turkish Women Super Liga -- KBSL -- Kadinlar Basketbol Super Ligi -- Gala en Fener tegen elkaar moeten in de Halve Finale Play -Off`s series daar. Dat gaat volgende week pas gebeuren en wie staat dan te wachten in die Play -Off Finale op de winnaaaarrr ... Juist jaaaaaaaaaaa ...dat is Cukurova Basketbol.

Laura Corneluis heeft met de oversteek naar Mersin in den Winterd geweldige stap gedaan in haar basketbal stappen. Nu The EuroLeague Women Final en wachten rustig af waar bij de twee aarts vijanden elkaar afmaken tot dat zij in de Final daar ekaar treffen.

Gaaaaaaaaa gewoon genieten Laura ... Ondergetekende mag nog steedds Laura zeggen.

Toch ...

Geniet wat op je af komt nu. Geniet van de ambianceeeeee ... Vergeet The Scandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal in Praha met The Turkish Flagg.

Deze stappen in je evolutie neemt niemand je af Laura en hopen dat je deze bakken ervaring mee neemt naar onze Orange Lion en tjaaaaaaaaa hopen dat wie dan ook tot inkeer komt om naast je er om heen iemand van kwaliteit neer zetten al de niet een verdwaalde Europeen zo dat ALL ONZE Orange Lion Team die extra stap kunnen maken naar een Kwalificatie nie waar.

Kijk goed naar je tegenstander starks op het parket. Er speelt iemand als Courtney Van Der Sloot op de 2`e Point Guard voor jonge Turkse Point Guard van Fener en dat is Olcay Cakir - Turgut.

Hoe mooi zou klinken dat iemand als Courtney Van Der Sloot voor je en ook naaaaaaaast je zou spelen op het parket bij onze Orange Lion.

Ach ... wie is ondergetekende nie waar.

The Final is gepland op dun avond om 20.00h plaatselijk te Praha en daar voor word om 17.00h plaatselijk word de plaatsings wedstrijd gespeeld tussen ZVVZ USK Praha tegen Faaaamigliaaa Schio dus de verliezer van de Semi - Finals.

             Photo -- twitter.com/elw

Tegelijker tijd is dag eerder Het Seizoen Prijzen met een Ceremonie bekend gemaakt.

De Staring 5 van EuroLeague Women. 

Met andere woorden Women EuroLeague 1-st Team.

Photo -- twitter.com/elw

              Photo -- twitter.com/elw

Dan ook de Tweede Startende 5 van EuroLeague Women. 

Ook anders gezegd Women EuroLeague 2- nd Team

             Photo -- twitter.com/elw

Boven ook al vermeld is The MVP van het Geheel Seizoen van Women EuroLeague.


🎶 MVP MVP MVP 🎶 Emma Meesseman is the Most Valuable Player of the #EuroLeagueWomen season 💛💙

              Photo -- twitter.com/elw

De Coach van het Seizoen.

                  Photo - twitter.com/elw

De Veel belovende Youngster van het seizoen.

                Photo -- twitter.com/elw

Photo -- fiba.basketball




Bron -- fiba.basketball

             twitter.com/elw


Door                                LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten