dinsdag 4 april 2023

FIBA ... EuroCup Women


Photo -- twitter.com/ecw

Will it be history for ASVEL or a third title for Galatasaray?



🦁Alben: ''We dream of lifting the trophy together with our fans'.' 💛❤️


Who you got to win it all? 🏆 The #EuroCupWomen Finals are upon us! ⏳ 🇹🇷 ⚔️ 🇫🇷



Alles is klaar voor de show down op het hoogste dames basketball der Europa , maar whatszzz happening down below.

Al weer een goede Hollands werk woord nie waar.

Een trede beneden betekend dat FIBA EuroCup Women. 

Daar in spelen twee team`s de Final tegen elkaar. Dat zijn Galatasaray Cagdas Factoring - Istanbul tegen all La France team nou tjaa niet geheel maar wel veel France spelers huisvest en dat is LDLC ASVEL Feminin te Villeurbanne.

Voor ASVEL is het hun eerste Final die zij spelen en voor Galatasaray Cagdas Factoring na 2019 zal het de derde keer zijn als zij de Trophy omhoog liften.

Het is zo dat de Rangschikking van FIBA EuroCup Women anders is en van alle deelnemers van deze Cup is Galatasaray Cagdas Factoring als 1è boven aan geeindigd en hebben dus een thuis voordeel in deze Final reeks.

Maar de regels van FIBA is dat deze Final over 2 x wedstrijden gespeeld word en dat is een Uit en dan een Thuis wedstrijden en OVERALL winnaar is de Winnaar van deze Cup.

Gaaaaaaaaa een eindje fiescheen aub FIBA. Is niet meer van deze tijd. Galatasaray heeft de gehele seizoen goed gespeeld en blessures en uitdagingen en je staat in de Final en je speelt de Eerste wedstrijd UIT tegen ASVEL in Villeurbanne. Maar te zien behouden en winnen misschien zo dat je week later THUIS af kan maken.

Hmm wat als je met 30-p verschil de boot in gaat uit in Villeurbanne ?? Wat dan FIBA Europe ?? Ga je nou die verschil in je thuis wedstrijd goed maken?? Denk het niet en hier voor heb je hard gewerkt en strijd geleverd en gevochten en boven aan geeindigd. Is dit jeeeeeee beloning beste FIBA Europe.

Ach wie is ondergetekende nie waar.

Op  Woensdag avond te Astroballe  Arena te Villeurbanne te France is de treffen om 20.00h plaatselijk en de Return is dan week later in Ahmet Cumert Sports Hall te Istanbul.


Het is wel een team van ASVEL die sterk is waar Gaby Williams - good old Sandrine Gruda - Helena Ciak - Alexia Chartereau -Julie Allemand - Laura Quevedo maar zekers de Point Guard Marianne Johannes.

Photo -- fiba.basketball/ecw

Daar zal Galatasaray Cagdas Factoring wel hard moeten werken op het parket waar bij de geweldige speelster nu 3x achter elkaar maand MVP in gelederen heeft en dat is niemand minder dan Tearia McCowan samen met Isil Alben en zeker Nacickaite en zeker Epiphanny Prince maar ook sharp shooooter Azura Stevens tegenover heeft.

Photo -- twitter.com/ecw

Hoe het begint zullen we zien in de eerste treffen en de Return is dan week later in Istanbul waar twee goede team`s tegenover elkaar staan en strijd gaan leveren.



bron -- fiba.basketbal/ecw

            twitter.com/ecw

https://www.fiba.basketball/eurocupwomen/22-23/news/finals-preview-will-it-be-history-for-asvel-or-a-third-title-for-galatasaray



Door                                                    LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten