donderdag 2 februari 2017

Basketball Champions League




Afbeeldingsresultaat voor logo fiba europe cup





Het is al weer ver van mijn bed show.
Waar wij erg blij zijn als de echte journalisten blij van worden als er maar iets te
vinden is op de kranten. Laat dat dan over NBA gaan en daar zijn wij erg blij mee.

Maar basketball om de hoek ... waar wij ook een deel van uit maken daar hebben wij geen interesse in en hechten daar geen waarde aan.

Het was bijna en onze einge trots die mee deed aan Fiba Europe Cup end at is Donar uuuut Gruuuuuuuuuningen. Coach Braal en zijn soldaten hebben goed gedaan en in de tweede ronde van deze Cup laten zien dat er basketball is en gespeeld word in Nederland en dat men maar moet durven
om daar geld en energie te investeren.

Helaas toch na een goede tweede ronde wedstrijden in hun groep is Donar niet geslaagd om door te dringen in de Top 16 van Fiba Europe Cup. Doordat Donar de aller eerste wedstrijd in die tweede ronde groep wedstrijd verloren had , maar daarna werd er wel gewonnen van de Russische reus van verwegistan en heel lang voeren zij de groep aan.

Die verloren wedstrijd kwam niet goed uit waar er winnend werd afgesloten werd Donar op gemiddelde doelsaldo tweede in de groep maar helaas was de regelementen dusdanig dat Donar niet in aanmerking kwam voor de Top 16 van deze Cup.

Het zij zo en onze dank voor coach Braal en zijn soldaten dat zij zich strijdend onze kleuren der basketballend Nederland verdedigd hebben.

Het is dan wrang om te weten dat er team`s zijn die minder zijn dan Donar en die gaan wel door.

Ik zou dan wel over willen hebben waar de strijd door gaat tussen FIBA en ULEB. Weten wij nog waar de Turkish Airlines EuroLeague de strijd is aangegaan met de nieuwe bakken Cup van Fiba en dat is Basketball Champions League.

Nou hoop ik dat Donar ....wanneer zij als Kampioen van Nederland dan wel in gaan schrijven komende seizoen .....eeeeeeeeeeeeehhhhhhh ... yeppp .... ik neem gerust een voorsprong op lopende basketball seizoen hier in Holland.

Ach ... ik ben toch geen pers en er geen verstand van volgens ... nie waar en dus zeg maar waaaaaaaaaa nie waar.

Nou die Basketball Champions League is toe aan een tussen ronde waar de naam heeft van Play Offs Qualifiers en dat is maar een ronde om meer wedstrijden te spelen en de groep`s winnaars het gevoel geven en extra rust geven omdat zij als nummer 1 hun groep gewonnen hebben.

De Play Off Qualifiers zijn als volgd.




16 clubs were concerned with the Play-Off Qualifiers whose games will be played over two rounds (Feb 7-8 and Feb 21-22) on head-to-head format.



Wanneer deze tussen ronde klaar is  met een uit en thuis wedstrijden komen de winnaars van deze Play Off qualifiers ronde tegen de groep`s winnaars tegen en dan heet het Play - Off  Round Of  16.

Geef het maar een naam nie waar en die zien er zo uit waar ook uit en thuis wed de doorslag gaat geven en in diagram zien wij de datum`s er van.




http://www.basketballcl.com/16-17/news/basketball-champions-league-play-off-draws-completed-trophy-unveiled

Bron --  www.fiba.com



Dit is dan het Trophy waar het om gaat.



2017 Basketball Champions League Draw



Door        LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten