donderdag 2 februari 2017

Uleb Cup Or Noooo Uleb Cup





Het Aaaaap ....was nou De Aaaaaap uit het mouw.

Nou een ding is wel zeker waar de ruzzie tussen FIBA en met name Fiba Europe en ULEB
waar de Turkish Airlines EuroLeague en Uleb Cup onder valt zijn einde nadert.

Heden dag was een reportage op de Turkse basketball web site van www.basketfaul.com met de ontlangs afgetreden President van de Turkish Basketball Federation .. Harun Erdenay.

Hier in zegt Harun Erdenay dat .. de ruzie tussen FIBA en ULEB maar een kleine menings verschil was of de tweede Cup van ULEB ... de Uleb Cup van de baan zou gaan en daar voor Fiba Europe de tweede Cup hier in Europa te willen organiseren.

Dat deed ULEB pijn en gingen zij hard in en maakten ruzie met FIBA. Wat er is ontstaan weten wij nu en er zijn 4 basketball Cup`s hier in Europa en daarom gaat de kwaliteit naar beneden en dat kan niemand onder stoelen en banken steken.

Harun Erdenay waar hij de stok over nam als Persident van Turkse Basketball Federation toen de toen malige president Mr. Turgay Demirel gekozen werd als President van Fiba Europe en Harun Erdenay nam over in Turkije. Maar tegelijkertijd is Erdenay ook lid van het bestuur van Fiba Europe tijdens zijn president schap van Turkse Federatie waar hij ook er bij is geweest bij de gesprekken tussen FIBA en ULEB.

Harun Erdenay was te gast in de basketball programma op de Turkse Tv zender BeIn Sports en daar in die basketball programma deed hij deze uitspraken.

Wat was er nou het euvel ..... toen Mr. Turgay Demirel president werd van Fiba Europe zijn dus de gesprekken gaan voeren met ULEB en het plan was dat Turkish AirLines Euro League zou de nummer 1 Cup zijn hier in Europa. Daaaaaaaaaaaaar was dus geen twijfel over mogelijk , maar FIBA wou de tweede  Cup hier in Europa willen organiseren en er werd dan gezegd dat nummer laatste van Turkish AirLines EuroLeague zou degraderen naar de 2è Cup en dus die van Fiba Europe en de Champion van de 2è Cup dus die van Fiba Europe zou promoveren naar de Turkish AirLines EuroLeague.

Nouuuuuuuu .... dat weten wij nu en de onder getekende vind dit een geeeeeeeeeeeweldige oplossing
waar de kwaliteit gewaarborgd zou zijn en wij de fan`s hoe dan ook ten alle tijde top basketball zouden zien.

Het was dus ULEB ... die dat niet wilde en niet wou dat hun 2è Cup die van ... Uleb Cup dan zou verdwijnen en dat wou ULEB niet. Daarom duurt deze ruzie nu heeeeeeeeeel lang en wat zien wij de fan`s geen top basketball waar dan ook.

Nou hoopt de onder getekende dat onder leiding van Mr Bartemeou de President van ULEB en de Spaanse en Griekse aangelegenheid hun ego langs zij zetten en komen tot elkaar  met Mr. Turgay Demirel en Fiba Europe waar wij de fan`s
altijd de top team`s zien die met elkaar de strijd aan gaan op het parket.

Ach .... wie is ondergetekende nie waar.

Hier onder de passage van het gesprek met  Harun Erdenay.

- FIBA ​​wants to organize the second cup. In Euroleague, he does not want his product after Eurocup. The whole discussion is out of here. I think that having 3 trophies in Europe reduces the value. 2 cups must be arranged. If the winner goes to the Euroleague after the FIBA's draw, then the last one in the Euroleague will land on a lower cup. Talks are ongoing for this.



Bron -- www.basketfaul.com

http://www.basketfaul.com/haber?haber=60511

Bron -- www.tr.beinsport.com

http://tr.beinsports.com/haber/hidayet-turkoglu-basarili-olacaktir



Door         LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten