dinsdag 28 februari 2017

Flashh ... Flashh ... Flashh



World star in Fenerbahçe: Candace Parker








Het is laat weet ik ook wel en als gijzzz niet kan slapen ...nou dan ga je effe de hond maar uitlaten nie waar. Maar als de ondergetekende dan geen vier voeter heeft ...wat dan .....

Nooouu ....dan ga je maar beetje surfen en dan kom je van die geweldige nieuws tegen op den inter galaktik snel weg.

Het is de talk of the town in Istanbul en de dames team van Fenerbahce Istanbul heeft de wereld ster aangetrokken voor de komende deel van het lopende seizoen.

Wie is dat ..... het nieuws is Flaaaaaaaaaaaaaaaaaasheeeyyy en blinkt van het nieuwigheid.
Het is de grootste basketball portals van Turkije de web site van ....Basketfaul.com die het eerst melden dat MVP van Women NBA en de speler van Los Angeles Sparks Candece Parker komt voor de resterende deel van het lopende seizoen de dames team van Fenerbahce Istanbul versterken.


Het is dan smullen van de namen op het parket straksjes. Naast Candece Parker .. is natuurlijk de beste spelverdeler der Europa .... Birsel Vardarli- Demirmen ..Sandrine Guruda ... Alexandra  Quigley
Jantel Lavender en wat dachtje van Anastasia Veremeyenka.

Dus ... Perfumerias Avenida ...uit Spain ..de tegenstander van Fener in de Kwart Finales van de Women EuroLeague zijn gewaarschuwd , maar ook UMMC Ekaterinburg ook met Emma Meesseman en zekers Diana Taurasi.


Want als Fener de Kwart Finales door komt dan neemt Fener in de Final Four van Women EuroLeague op tegen de power house der Europa en dat is UMMC Ekaterinburg. Maar daar over later meer in dit theater.










Bron --  www.basketfaul.com



Door            LuluHoops 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten