donderdag 23 februari 2017

EuroCup Women Quarter Finals




Afbeeldingsresultaat voor euro cup logo







Het is weer de tijd waar echte basketball om de hoek komt kijken. Na de poules fases en hup hier en daar zij  wij in de 2è cup voor vrouwen basketball hier in Europa naar de Kwaert Finales toe.

Daar in zijn 8 team`s die tegen elkaar de degens gaan kruisen. In de reguliere EuroCup Women wedstrijden waren de Turkse dames team`s heer en meester waar hier en daar wat minder werd gespeeld. De 3 Turkse team`s hebben de Play Off ronde overleefd en daar was de vreemde eend de team van Good Angels Kosice ... Slovakia .. de 4 `e team die ook door kwam. Dat waren dus naast Good Angels ..de team`s van Galatasaray Odebbank Istanbul ... Belona AGU Kayseri en Yakin Dogu Universitesi. Deze laatste team is een team van Turks deel van Cyprus. Maar ach .... als politiek bij sport mengt ...dan zijn er veel dingetjes om rekening mee te houden nie waar en zo speelt deze team
al hun wedstrijden in Istanbul.

Daar kwamen er 4 team`s naar beneden van af de Womne EuroLeague en een daar van is de team van Hatay Buyuksehir Belediye ... het pitoreske stadje aan de Turkse riviera aan de middenlandse zee.

Zeg maar de 4 team`s die op de 5 `e en 6 `e plaats zijn geeindigd bij Women EuroLeague en dat zijn naast Hatay .. de 2 Franse team`s van  ESBVA-LM ... BLMA  en Wisla Can pak uit Polska.

Zo als we hier onder de paringen zien zijn de Turkse team`s NIET elkaar geloot en dus ook de Franse team`s ook niet.Ach er zijn twee vreemde eendjes in deze bad kuip en dat zijn een Polska team en een Slovakia team.

Waar het clashhh is tussen Les Turkishhh  tegen Les Bleuessszz waar ook een Turks ..Franse Finale in den horizon is gaan schijnen.

Voordat het horizon verduidelijkt is de Clashhh tussen BLMA en Belona AGU Kayseri. De team van coach Ayhan Avci maar ook die van Ann Wauters ...Jelena Dubljevic ..Chelsea Gray en ook Lara Sanders. Die nemen het op tegen onze kersverse Assistent Bondscoach ... Elodie Godin en jaaaaa ook Naomi Halman.

Zegt de glazen bol der echte pers muskieten een reis naar Montpellier.
Ach ....ondergetekende is geen pers nie waar en heeft dus geen verstand van.

Dus de paringen zijn als volgt.


The EuroCup Women Quarter-Finals pairings are as follows (the team listed second plays the return leg at home):
Wisla Can-Pack Krakow (POL)* vs. Hatay BB (TUR)*
Good Angels Kosice (SVK) vs. Galatasaray (TUR)
ESBVA-LM (FRA)* vs. Yakin Dogu Universitesi (TUR)
BLMA (FRA)* vs. Bellona AGU (TUR)
*Denotes a EuroLeague Women Regular Season team
The Quarter-Finals will be played on March 7, with the return leg on March 10.





Bron -- www.fiba.com
Door         LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten