vrijdag 10 maart 2017

EuroLeague Women





Afbeeldingsresultaat voor logo euroleague women



Het is de mooiste tijd van het jaar ook voor Women EuroLeague.
De beste 8 ploegen der Europa gaan de strijd aan voor de ultieme plek in de Final Four van die Women EuroLeague. Deze Final Four is gepland in de weekend van Vrijdag 14 April en de Finales op Zondag 16 April 2017.

Als de Glazen Boleeeeeeeen der echte journalisten als paddestoel van de grond uit de kop op uit steken is het wachten op de dames team of team`s die ook mee gaan doen van uit Nederland mee met Europa Cup wedstrijden.
Tjaaaaaaaaaaaaa ..... als het zo door gaat zal de onder getekende ook maar een spiegeltje .. spiegeltjeee aan de wand .... wie heeft meest komma`s ..en vraag tekens ..en punten aan de wand ooww verrrrrrrr hieeeppp .... iemand heeft een punt minder op het score lijst gemist duszzzzz
lekker belangerijk.

Als een speelster of speler ... het doet om die cijfers ... dan is de ondergetekende geeeeeeeeeen journalist en kleeeeeetst maar raak.
Ach ..... wie is ondergetekende.


Zo als we aan de schema van hier onder zien zijn de Kwart Finales daar en er word gespeeld van Best Off Three wedstrijden waar dus de nr`s 1 en 2 die Women EuroLeague groep A en B boven aan zijn geeindigd die hebben de thuis voordeel te pakken en de eerste wedstrijd op 07 Maart Thuis gaat spelen. Dan paar dagen later ...op 10 Maart gaan wij dan verhuizen naar de thuis haven van de tegenstander voor de tweede wedstrijd in deze Kwart Finales wedstrijden. Waar als dan gelijk staan in deze series ..gaan wij week er op volgende Woensdag ...weer terug naar de Hommmee Court advantage van de eerst genoemde team.

De Halve Finales en dus de Final Four is ook al ingevuld en heeft geen geheimen meer.

De Russian team`s zijn heer en meester in deze jaars Women EuroLeague waar Kursk op neemt tegen Bourges en Nadezhda op neemt tegen de heersende The Champ Prague.

De winnaars van deze ontmoetingen treffen elkaar dus in de Halve Finale van WomenEuroLeague
Waar als wij kijken naar de andere series neemt Fenerbahce Istanbul op tegen de Spaanse Champ Perfumerias Avenida. Wij weten dat Candece Parker is komen neer streken in Istanbul en op gaat nemen in deze strijd tegen Avenida. In de andere serie neemt de powerrrrrrrrrrrr house van UMMC Ekaterinburg op tegen Faaaaaaaaaaaamigliaaaaaaa ..Schio .. La Italia.

Waar  Emma Meesseman en Diana Taurasi bij Yeeeeeeeeeeeeeeeekaterinburg nog steeds honger hebben naar de Final Four en The Champ status terug willen veroveren.
In de Halve  Finale neemt dus de winnaar van Fener tegen Avenida op tegen de winnaar van UMMC tegen Schio.

Onder getekende wacht met smart op The Clash tussen Fener tegen UMMC in die halve finale of teeee weeeeeeeel ...... Final Four.

Diana  en Emma tegen Birsel en Candece  The New Kiddd In Town waar zij dus op gaat nemen tegen haar oude teamgenoten ... Kamaraden der crime in passion.

Toch .......



1/4 FINALS

BOUR
BOUR
71
92
/
KURS
KURS
76
104
/
#1 | best of 3
NADE
NADE
80
55
-
ZVVZ
ZVVZ
57
64
-
#4 | best of 3
FENE
FENE
78
66
-
AVEN
AVEN
68
76
-
#2 | best of 3
SCHI
SCHI
47
67
/
UMMC
UMMC
92
102
/





                                              Final Four 


1/2 FINALS

Dynamo Kursk
KURS
-
NADE or ZVVZ 
Winner of #4
-
#5 | Fri 14 Apr
FENE or AVEN 
Winner of #2
-
UMMC Ekaterinburg
UMMC
-
#6 | Fri 14 Apr

FINAL


Winner of #5
-

Winner of #6
-
#8 | Sun 16 Apr

3RD PLACE


Loser of #5
-

Loser of #6
-
#7 | Sun 16 Apr

































Bron -- www.fiba.com

http://www.fiba.com/europe/euroleaguewomen/2017



Door       LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten