donderdag 16 maart 2017

Final Four Tickets


Afbeeldingsresultaat voor logo euroleague women


ZVVZ USK Prague and Fenerbahce snap up remaining Final Four tickets


Het is maar wat je leuk vind en waar de basketball liefhebbers hun aandacht willen vestigen. Zo als in deze theater vaak voorbij gekomen ... EuroLeague Women is toe aan hun Climax en dus aan de Final Four. De laatste 2 team`s die een ticket bemachtigden voor die Final Four is The Champ van 2015 ZVVZ USK Praha en de Turkisg powerhous ... zo word Fenerbahce Istanbul genoemd.

Voor Fenerbahce is dit 6è Final Four op rij en dat is en daar van heeft de dames team van Fenerbahce Istanbul er 3 x de Finale gespeeld. Helaaaaaaaaaaaszzzzch ..... heeft Fener nog nooit de Cup gewonnen. Het climax was dan ook de Finale van Final Four van 2013 in Ekaterinburg. Toen was het nog de Final 8 en daar waren ook 3 Turkish team`s. Naast Fener waren ook Galatasaray en ook de team van Coach Ayhan Avci ... Belona AGU Kayseri.

Daar werd ... in 2013 ... werd verwacht dat Ekaterinburg zo maar effentjeszzz Kampioen zou worden in hun eigenhuis , maar helaaaaaaaaaaaaszzchhh ...... daar stak Gala .. een stokje voor en in de Halve Finale werd Ekaterinburg een kopje kleiner gemaakt en zo kwam Gala in de Finale en tegen wie speelden zij toen ..... juuuuuuuuuuuuuuuuust jaaaaaaaaaaa .... tegen aartsrivaal Fenerbahce.

De ultieme Cup der Europa der Finale daar van werd toen beslist door twee Turkish Deeeeeeeeeelight teams en ging dus tussen Gala en Fener en Galaaaaaaaa .. won toen de Women EuroLeague.

Zo als ik jullie vermeld hebt .. lees maar hier onder maar ... dat volgende week de Halve Finales van de Cup van een treden lager .. EuroCup Women .. die gaat tussen de 4 Turkish Deeeeeeeeeelight team`s waar deze Cup dus in Turkije blijft.


Dus is de Final Four compleet van Women EuroLeague waar Praha en Fenerbahce hun laatste wedstrijden wonnen van best of drie.

Praha maakte korte metten van Nadezhda Orenburg en dat was daar heeeeeeeeeeel verweg in Russia.
Waar Martha Xargay en Sonja Petrovic hard de strijd voerden en niet opgaven en Candece Dupree met haar Double - Double ... 21 punten en 10 rebounds de ster van de avond was voor Praha.


ZVVZ USK Prague were the first to book their ticket back to the season finale as they shrugged off an early 13-point deficit in Orenburg to storm back and take a 70-57 win against local favorites Nadezhda.

Fenerbahce hda iets meer moeite voor nodig om Perfurmerias Avenida .. Salamanca .... in Istanbul te verlsaan waar de 2è point guard ... zeg maar de oude Offguard term gebruikend .... Alexandria Quigley niet op gaf en zij noteerde 28 punten 8 assist en 3 steals Fener naar de overwinning bracht dus ook de laatste ticket voor die Final Four.


Fenerbahce endured a slow start, but soon warmed up to avenge their loss in Salamanca with an 87-80 win against Perfumerias Avenida.It was shooting guard Alexandria Quigley who eventually killed off the valiant Spanish visitors after producing one of the most eye-catching displays of the entire EuroLeague Women season.



Dus zijn de Final Four paringen al bekend en heeft geen geheimen meer waar Fener op gaat nemen tegen Ekaterinburg en Praha op gaat nemen tegen Dynamo Kurks. Het plaats van verdict is nog niet bekend gemaakt door Fiba Europe.





Final Four 



1/2 FINALS

KURS
KURS
-
ZVVZ
ZVVZ
-
#5 | Fri 14 Apr
FENE
FENE
-
UMMC
UMMC
-
#6 | Fri 14 Apr

FINAL

KURS or ZVVZ
Winner of #5
-
FENE or UMMC
Winner of #6
-
#8 | Sun 16 Apr

3RD PLACE

KURS or ZVVZ
Loser of #5
-
FENE or UMMC
Loser of #6
-
#7 | Sun 16 Ap



























Bron -- fiba.com

http://www.fiba.com/europe/euroleaguewomen/2017/news/zvvz-usk-prague-and-fenerbahce-snap-up-remaining-final-four-tickets




Door          LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten