donderdag 9 maart 2017

Attack Gold Medal ... I`m Availabel






Het is een geeeeeeeeeeeeweldige uitspraak. Niet zo maar iemand maar het is coach Svetislav Pesic die het ultieme eer van Gold Medal van de Olympics mist op zijn Curriculum Vitae.

Het is dan ook hij die nu al deze uitspraak doet en niet bang is om Team USA van de Gold Medal troon er van af wilt stoten met de nationale team van Srbija.

Of is dit een oproep aan welke nationale lands team dan ook waar in de wereld waar hij open voor solliciteert. Hij is niet bang van Team USA ... met al zijn ego sterren om voor de Gold Medal Match te spelen op den Olympics.

Het is wel gewaagde uitspraak waar wij de basketball fan`s weten dat de Gold Medal bij de Olympics een zekerheid is voor Team USA  bij de mannen als bij de vrouwen. Het is dan geweldig om te lezen door onder getekende dat er toch geluiden zijn om niet in de hoek te gaan staan en te gaan niksen en een geluid te horen  van een geeeeeeeeeeeeeeeweldige coach Svetislav Pesic die niet bang is om die strijd aan te gaan voor de Gold Medal Match At The Olympics en geen politiek correcte uitspraken doet en zegt dat die voor de Gold Medal voor gaat.

Het nieuws staat op de twitter account van .... yugobasket.



Svetislav Pešić: "The gold medal from Olympics is the only one I'm missing. If someone is interested in attacking the gold, I'm available!"



Bron -- twitter.com/yugobasket

https://twitter.com/yugobasket/status/839178442612563968




Door           LuluHoops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten